BLOG, WORDPRESS, TUMBLR

Com obtenir marketing ?

  1. Cuidar la teva xarxa
  2. Interactua:
  3. Que un post obtingui comentaris és una de les millors maneres per posicionar als cercadors ja que google considera que si té comentaris és perquè és rellevant. Així doncs, si realitzes aquest tipus d'interaccions t'ho aniran agraint de la mateixa manera.


  3. Utilitza els enllaços:

  Igual que quan algun familiar o amic et pregunta per alguna cosa en el que creu que li pots donar un cop i li acabes recomanant a algú que sota el teu punt de vista pot ajudar més que tu per la seva experiència en aquest tema, també tu has nomenar i enllaçar el bloc d'experts que en cada situació ajudin millor que tu als lectors del teu blog i completar així l'experiència de lectura.

  Diferencies entre wordpress.com i wordpress.org

  Diferencies entre blog , wordpress , tumblr

  BLOG

  Utilitzar Blogger és senzillament més barat. També resulta menys onerós aprendre a usar-lo ja que hi ha molts cursos gratuïts per aprendre a utilitzar Blogger.


  En utilitzar unes plantilles de disseny acceptablement simples, es poden manipular les fulles d'estil que es troben dins del lloc.


  Avantatges: És fàcil d'usar per fer diners; és fàcil de connectar al teu domini existent; té munts de plantilles.


  Desavantatges: Hi ha menys control sobre el codi; "Powered by Blogger" apareixerà al final de cada pàgina.

  Wordpress

  Permet a l'usuari tenir control total sobre una àmplia gamma de plantilles CSS de fàcil adaptació a la necessitat específica d'un client.

  La seva estructura interna també permet també permet crear comptes per als col · laboradors i un molt robust sistema de comptes permet construir una organització d'escriptors amb diferents nivells d'autorització. Els administradors poden editar la pàgina mateixa i també publicar escrits. Els escriptors poden tenir prohibida la publicació directa; d'aquesta manera, pots veure els treballs abans que es facin públics.


  Avantatges: Bones opcions per socialitzar; els comentaris són fàcils de regular.


  Desavantatges: En comparació, és costosa; aprendre a usar-té les seves dificultats i el mateix passa amb l'adaptació a les teves necessitats específiques.

  Tumblr

  És fantàstic per mantenir llistes i recopilacions d'idees, fotos o vídeos i compartir-les amb el món.


  Es pot adaptar a necessitats específiques, hi ha moltíssims temes. I com amb Blogger i WordPress, es pot dirigir a un domini. Així que si el que vols és començar amb alguna cosa ràpid i fer alguna cosa millor i major més tard, prova amb Tumblr.


  Avantatges: les fotos llueixen meravellosament; sempre es veuen bé en els mòbils; no pots tirar a perdre.


  Desavantatges: El suport per comentaris és molt feble.

  Exemple de Wordpress

  Exemple Blogger

  Exemple Tumblr

  SEO sin SEO en les xarxes socials

  1 . Dóna solucions a persones .

  Els següents són titulars de despatx , per bloc o per social mitjana, no orientats a cobrir necessitats del client ( imaginem una escola de negocis ) :

  • Escola Superior de Negocis presenta la seva oferta formativa a la fira de Negocis de Chicago . ( Hola , sóc el teu lector . No em resol res que hagis presentat teva oferta formativa a Chicago ) .
  • Més de 5.000 alumnes matriculats aquest any al nostre MBA .( Hola , sóc el teu lector . No em resol res que tinguis 5.000 alumnes matriculats ) .
  • La formació empresarial és apreciada cada vegada més pels experts en RRHH .( Humm , crec que ja ho sé . Per això en principi em vaig interessar per aquest Blog . Pots ajudar-me amb una mica de contingut ? ) .

  Com a molt , aquests titulars donarien per a una secció de notícies internes d'un lloc web corporatiu , però no són adequats per seguidors , subscriptors o visitants d'un bloc de formació d'empresa.

  2 . Aprèn una mica d'escriptura publicitària .

  L'escriptura publicitària és molt important , entre moltes coses , per a la titulació de contingut . Una bona regla per produir teu contingut és : " Utilitza el 50% del temps per pensar i decidir el títol , i l'altre 50% per escriure el contingut" .

  3 . Afina lleugerament fent servir les teves paraules objectiu .

  Només quan les teves accions de màrqueting o comunicació en social media tinguin un plantejament correcte , pots llavors revisar els textos i titulars per intentar introduir alguna paraula clau del teu interès .

  4 . Implementa correctament el guest - posting .

  Els posts convidats que tenen l'única finalitat d'aconseguir enllaços són una pràctica obsoleta i negativa . Però aquí hi ha un altre error d'interpretació . El post convidat , com a tal , és bo ; el que no funciona és el seu ús exclusiu per a l'adquisició d'enllaços .

  Això és molt fàcil d'observar per a un motor de cerca : es tracta de posts amb diversos enllaços de keyword ( paraula clau ) cap a un web, i que no ha generat cap referència d'enllaç ( cap interès).

  5 . Optimitza les descripcions visibles dels teus comptes socials .

  Pots començar a utilitzar les teves lliçons de copywriting publicitari en aquest punt . La descripció del teu compte de Twitter , Facebook o qualsevol altra xarxa social , és probablement l'únic lloc on sí estàs venent directament el teu producte o servei .

  6 . Utilitza sempre la URL correcta del teu domini .

  7 . Evita el contingut promocional .

  El contingut promocional , com he comentat al principi d'aquest post , no és adequat i espanta als teus potencials clients . Regala servei a través del contingut ; és bo per SEO . Recorda : el bloc no és un suport per a cartelleria .

  8 . Situa bé els botons de compartir al teu Blog , ¡ i demana que el comparteixin !

  Prefereixo els botons flotants que persegueixen la vista dels lectors . Però no és important quines facis servir . Prova diferents fórmules i mira com resulten en els números . Si poses botons fixos , procura fer-ho al principi i al final del contingut .