Destiny Thehu

.

...

Hallo iedereen , Ik ben Destiny thehu , en ben 16 jaar oud , woon in Terneuzen en ben geboren in Limburg.
Ik voetbal bij Vv Terneuzen in het meiden b-team (MO17) , na vorig kampioen geweest te zijn bij de uitwedstrijd in Kloetinge spelen we nu een klasse hoger , namelijk hoofdklasse !
Omdat ik geslaagd ben op SSG Derede te Terneuzen , kon ik men opleiding gaan volgen op het Cios te Goes , Nu ik op het Cios zit hoort namelijk stage bij , ik ben nu dus ook trainster van f2 van Vv Terneuzen naast men eigen team waar ik zelf in voetbal.
Die stage volg ik bij Domenique Verlinde (op de maandag 17:30 , woensdag 17:30 en zaterdag) die daarnaast ook men eigen trainer is van MO17 , dus is dat heel gemakkelijk om alles goed uit te kunnen voeren en men eisen voldoen.
Op de vroege zaterdagochtend (9:00) sta ik men team te coachen , iedereen is van harte welkom ;).
Deze stage zal ik dus ook tot het einde van het jaar moeten uitvoeren om zo aan men uren te komen , er zitten namelijk ook stops tussen zoals de zomer en winterstop waardoor ik geen uren kan maken.
Ik hoop met deze stage , dat ik zelfstandig training kan gaan geven aan kinderen van klein tot groot , en daarom ook voor de klas te durven staan , en daarmee mn vervolgopleiding ( RST ) vlekkeloos kan gaan uitvoeren.
Big image

KAMPIOENEN 2016 MO17

Big image