LA CLASSE DELS CUINERS I CUINERES

Benvinguts a les activitats mensuals

QUÈ ESTEM COENT?

Estimades famílies de P4-A,


Aquest any els cuiners i cuineres emprenem una nova aventura que avui us volem presentar.

Com ja sabeu ens agrada cuinar, i com som els millors cuiners del món hem decidit que cada mes farem una activitat de cuina.


Aquesta activitat consta de les següents fases:


- Encomanarem una tasca de treball per a casa que consistirà a mirar un vídeo tutorial i anotar en una fitxa que us facilitarem els aliments que s'utilitzin a la recepta. Demanem la vostra ajuda, ja que es tracta d'una tasca senzilla que pot durar al voltant d'uns 15 minuts.


- L'endemà farem la posada en comú dels deures encomanats i traurem les pròpies conclusions de la recepta. Anirem a comprar els ingredients al supermercat per dur a terme la recepta que els nens hauran treballat a casa.


- Finalment portarem la recepta a la pràctica, i en podreu fer un petit tast.
A banda, cada mes proposarem en aquest mateix blog una app de cuina per a què els nens puiguin jugar al mateix temps que aprenen. Intentarem que cada mes l'app estigui relacionada amb la recepta.

Al mateix temps volem fomentar els jocs que comportin aprenentatge per als nens a través d'apps que siguin segures.


Doncs fins aquí la presentació del nostre nou projecte anual, esperem que us agradi tant com als vostres fills.

Demanem la vostra col·laboració, ja que els vostres fills tenen molta il·lusió perquè volen ser els millors cuiners!!Moltes gràcies famílies!!

US PRESENTEM LA FEINA A FER!!!

FEM GALETES

La recepta que hem escollit entre tota la classe ha estat la de fer galetes. Però no simples galetes, sinó que les decorarem i les farem ben boniques.


Per a fer això possible els nens primer han d'aprendre com es fan. Per això proposem com a flipped classroom mirar el vídeo que posem a continuació.


Els nens han d'apuntar en una llista que també teniu a continuació els ingredients de la recepta. Demanem que presten molta atenció, perquè l'endemà han de presentar a classe la llista però a més a més han d'explicar quin ha estat el procés.


No heu de portar cap ingredient ni les galetes fetes, ho farem a l'escola. Anirem al supermercat a comprar i a la cuina de l'escola farem les galetes.

Cómo hacer galletas de mantequilla. Fáciles y rápidas
Big image

L'APP DEL MES

Ara passem a proposar-vos l'app amb la que els vostres nens poden jugar i vosaltres podeu estar tranquil perquè té finalitat educativa.


Proposem l'app següent: Ginggerbread Crazy Chef


aquesta app mostra el procés de com fer les galletes. primer es fa la barreja d'ingredients, despres es posa al forn la galleta, i finalment es decora la galleta al gust de l'alumne.


I com ja sabeu aquesta es la nostra recepta del mes. A més amb aquest joc s'estimula la creativitat, i posteriorment a classe els nens poden fer aqueslles meteixes decoracions a les galletes que les que han fet a l'app.


En aquesta app apareixen molts anuncis i per això us recomanem que apageu les dades d'internet així els evitareu. També cal dir que l'app és totalment gratuïta i que té control per als pares. L'app és amb anglès, potser els nens al principi tunguin difuctultats, ajude-los siusplau.


A final de mes us passarem una circular i ens encantaria saber quina ha estat la vostra experiancia i la dels nens utilitzant l'app.


A continuació us deixem fotografies de l'app.

Contacte

Si teniu dubtes. podeu escriure'm un correu.