JARIG! Wie ga jij 'n appje sturen?

Welk cadeautje wil jij?

IN DEZE NIEUWSBRIEF!

App-challenge n.a.v. Klantgesprek druk-druk-druk | Wie jarig is trakteert! 1+1 gratis | KIDSmassage middagen | Gezocht! | Geldigheid Zit & Relaxkaarten |

Wie ga jij een appje sturen?

Tijdens een time-management-kleurengesprek begin dit jaar met een klant, waren we haar agenda aan het bekijken. Propvolle dagen èn weekeinden en als ik naar haar keek, werden haar ogen met donkere randen als plooigordijnen eronder versierd. In haar volle tijdsschema zag ik nauwelijks tijd om "bij te tanken" van de drukke werkzaamheden rondom werk, studie, kinderen en huishouden.

Als antwoord op mijn vraag: "Hoe voel je je? zag ik rollende tranen over haar wangen. Wellicht dat de vrouwelijke hormonen die dag een extra rol vervulden, maar haar onmacht en frustratie konden niet beter verwoord dan het zoute water op haar wangen. Na een tissue vielen de volgende uitspraken uit haar mond: "Dit jaar ga ik eens wachten WIE er voor mij is, wie MIJ uitnodigt en wie daadwerkelijk om mij geeft!" Altijd ben ik maar druk met álles voor iedereen... en wie denkt er nu aan mij?!"


Het leek of mijn welgemeende vraag en mijn met liefde gezette cafee-olee, het ventiel van haar emotietank had geopend. Alles kwam er uit ... Hiervoor hoefde ik enkel onderstaande vragen te stellen:

 • Hoe komt het dat je je agenda (LEES: LEVEN) zo vol propt?
 • Waar ben je bang voor, als er een lege bladzijde in je agenda zit?
 • Wat maakt, dat je niet durft te wachten op een appje, telefoontje of berichtje?
 • Hoe komt het, dat anderen ervan uitgaan dat JIJ tòch wel iets zal organiseren en zij dus niet in actie hoeven te komen?
 • Kan het zo zijn, dat sommige contacten niet (meer) in je huidige leven passen en JIJ er moeite mee hebt, dat ze gaan en jij daarom maar mensen om je heen verzamelt?
 • Durf jij het aan om te wachten totdat iemand JOU een keertje uitnodigt voor een feestje, kop T, een gezellige wandeling of een goed gesprek? GEWOON ... omdat je veel voor ze betekent of omdat ze je missen of om misschien wel 1001 andere redenen?


Lieve mensen, dit soort mooie diepgaande gesprekken voer ik vaak met mensen in mijn praktijk en ik wil er eigenlijk een challenge van maken...

Wie ga jij een keer verrassen met een appje voor een Ttje?

Er zijn genoeg vriend(inn)en, die het fijn zouden vinden om een keer niet zelf het initiatief te hoeven nemen. Het zijn vaak die mensen, waarvan je het niet verwacht, omdat ze zeggen "druk druk druk". Ze hebben heus WEL tijd voor een goed gesprek en jij kunt ze helpen ...dus... Hup... open je groene icoontje of schrijf een lief kaartje en stel een datum voor ... deze afspraak levert liefdevolle energie op voor beide partijen ...


Het is binnenkort Valentijn ... misschien is onderstaande 1+1 actie iets voor jou en je vriend(in)?

Wie jarig is trakteert!

1 + 1 gratis besteld in de maand februari in te wisselen voor 1 april 2017

Hoofdmassage

15 minuten € 15,= voor een ontspannende hoofdmassage


Stoelmassage

20 minuten € 20,= voor rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen


Ontspanningsmassage

50 minuten € 50,= voor rug, schouders, nek, hoofd, armen en benen


Kleurengesprek

30 minuten € 25,= een coachgesprek rondom de leefgebieden wonen-werk-studie- en privé. Inclusief inspiratie en sleutelhanger op maat. Meer info vind je hier.

Kidsmassage-middag in 2017 tussen 12:30 en 16:00 uur

Woensdag 29 maart

Woensdag 24 mei

Woensdag 5 juli


Neem even contact op om een afspraak te maken. En het is uiteraard ook mogelijk om op een andere dag af te spreken.

GEZOCHT: mensen, die hooggevoelig en/of sensitief zijn, een burn-out hebben (gehad), hoofdpijn of migraineklachten hebben, moeite hebben met grenzen stellen of een stressvol leven lijden

In september 2015 ben ik begonnen met een opleiding tot holistische therapie. Het is een lichaamsgerichte vorm van werken, waarbij de persoon in zijn totaliteit behandeld wordt. Voor de basisopleiding ben ik inmiddels geslaagd en medio februari start ik met de PLUS-opleiding. De therapie werkwijze bestaat uit:

 • Het in balans brengen van lichaam en geest
 • Direct op gang brengen van het proces door behandeling van de onderliggende patronen (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)
 • Weghalen van gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
 • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en een meting of je ergens allergisch voor bent)
 • Ondersteuning van het herstelproces door o.a. remedies


De verschillende behandelingstechnieken die ik in de begeleiding gebruik zijn: drukpuntmassage, holistic pulsing, EFT (Emotional Freedom Techniques), remedies, diëten, voeding‐ en allergie metingen. Het komende jaar komen hier nog andere technieken bij. Met behulp van de biosensor (dit is een meetinstrument dat een bodycheck uitvoert) meet ik welke behandelingstechnieken en behandeling methoden specifiek voor jou nodig zijn.


De behandeling, die ongeveer 1-1,5 uur duurt, biedt ik aan voor € 40,= per uur i.p.v. € 50,=.

ZIT & RELAX KAARTEN UIT 2015

De meeste Zit & Relax kaarten van april 2015 zijn verlopen. Hiervoor heb ik nog een actie gedaan om mensen de kans te geven, de strippen te verzilveren tot 1-12-2016. De overgebleven strippen kunnen in 2017 verzilverd worden door bijbetaling van € 1,50 per strip. De strippen kunnen ook ingewisseld voor een ontspanningsmassage, SENSI-behandeling of gegeven worden aan een lieve vriendin, zus of buurvrouw. Je kunt natuurlijk ook even je agenda erbij pakken en even een momentje voor jezelf inplannen... ME-TIME!