The Cindy Shearin Group

The Cindy Shearin Group: Ti Top Tips til at købe en Paris lejlighed

Resumé: At finde den rigtige Paris lejlighed kræver nogle kompromis, men det kan gores. Paris real estate ekspert, Stephanie Freedman, tilbyder nogle nyttige rad.

1. Kompromiset er navnet pa spillet i at kobe en parisisk lejlighed. Ligegyldigt hvad dit budget, nabolag eller kriterier, vil du have til at indga kompromiser. Priserne er hojere, end man kunne forvente, og ofte lejligheder har brug for arbejde - pa et minimum "frisk op" og pa maksimum, storre renoveringer.

2. Vær forberedt! Markedet er meget konkurrencepræget og kræver aktivt engagement og træffe hurtige beslutninger. De bedste egenskaber sælge inden for 1-72 timer for at komme pa markedet. Du skal være i stand til at evaluere hurtigt, og pa stedet, hvis en ejendom appellerer til dig, og hvis du onsker at give et tilbud.

3. Prisforhandlingerne er næsten ikke-eksisterende i det parisiske marked. Franske sælgere er meget bevidste om værdien af deres ejendom, som er kalibreret af euro/m2, afhængigt af kvarteret, charme og faciliteter. Hvis prisen er til forhandling, vil sælgeren oplyse dette direkte adspurgt. Forvent ikke den frem og tilbage forhandlinger, der er karakteristisk for det amerikanske marked.

4. Det er vigtigt at have finansielle billedet klart for du begynde at soge. Du konkurrerer med franske kobere, der har et "ben" med franske sælgere, der foler sig mere sikre, at en alle franske transaktion vil ga hurtigere og være mere ligetil. Du skal være forhandsgodkendt til et realkreditlan, hvis du planlægger at bruge finansiering af dit kob.

5. Det parisiske marked er nært knyttet til visse perioder af aret. Det er stærk fra midten af September til begyndelsen af December og fra slutningen af februar til slutningen af juni, bortset fra fransk ferie (hvoraf der er mange.) Mens ejendom sælges hele aret, for at optimere din tid, nodt du til at koordinere sogningen til disse perioder, nar de fleste sælgere er tilgængelige til at vise deres egenskaber. Radgivning: kalender omhyggeligt med PREF.

6. Vælg folk til at hjælpe dig med hvem du har tillid til, og derefter, stole pa dem. Bruge dine evner til at gennemfore fornuftige "due diligence" pa personer eller virksomheder, som du planlægger at bruge til at hjælpe dig i din sogning. Hvis det er muligt, fa anbefalinger fra tidligere kunder eller professionelle kilder. Nar du har besluttet at ga med et firma eller en agent, trust it/ham/hende og undga dobbelt gætte dem eller dig selv.

7. Ma ikke kobe en ejendom i Paris, medmindre du er virkelig forpligtet til Paris. Hvis du er virkelig kun leder efter en investeringsejendom, kobe tæt pa hjemmet i et marked, som du kender. Eje parisisk ejendom er en udfordring--bade sproglige og ledelsesmæssige. De fleste bygninger er gamle (historiske, hvis du vil) og har problemer med forvaltningen. En parisisk lejlighed er ikke pleje fri; Du skal elske Paris og har en ægte folelsesmæssig tilknytning til byen, eller det er ikke værd at din ulejlighed.

8. Nogle mennesker siger, "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed." Vi siger, "Intuition, intuition, intuition." Du skal have en fornemmelse for lejligheden du kobe - selv hvis det ikke er i det omrade, du oprindeligt troede, du onskede, eller det ser ikke ud af hvad du troede du onskede. Hvis det appellerer kraftigt til dig, der er en af de bedste indikatorer du kan have, og du skal stole pa dine instinkter (coup de coeur pa doorsill).

9. Forpligte dig til din sogning. Komme til Paris med komfortable sko, en god paraply, en rationel kort, din sans for humor og energi. Sogningen skal tage 3-7 intense dage begynder pa en torsdag. Du skal være tilgængelige pa et ojebliks varsel at oplade for at se en anden lejlighed. Undga sociale eller andre aftaler, der mindsker pa ingen made fra din evne til at fokusere pa at finde din lejlighed.

10. Have det sjovt! Lejlighed jagt i Paris er arbejde, stressende, folelsesmæssigt og fysisk udfordrende. Men det skal være sjovt ogsa! Hvis du ikke nyder selv, genoverveje din tilgang. Enten du i kvarteret forkerte arbejder med de forkerte mennesker eller ikke drikker nok champagne i aften! Det er en vidunderlig, spændende virksomhed. Du vil se nogle forfærdelige ting og maske noget, der vil stjæle dit hjerte. Men frem for alt være parat til at have det sjovt, grine og vende siden til den næste.