Свечено отварање

Koneli Skopje

Конели продавница Скопје

Tuesday, Dec. 11th 2012 at 9pm

ГТЦ, Скопје, Скопjе, Македонија

Skopje, SK

Ова е текст на настанот

Ние ве очекуваме

Конели е компанија со 18 годишно искуство