apple of android

de verchillen en overeenkomsten

Ken jij apple en android niet?

als je nu nog steeds niks van Apple of Android af weet hoor je er bijna niet meer bij. maar wat doen Apple en Android nou? we kennen ze van de telefoons en alle andere electronische apparatuur zoals tablets maar tegenwoordig ook horloges en andere producten die worden gedigilatiseerd. maar welke is er nou beter? wat zijn de verschillen de overeenkomsten. dat gaan ik u allemaal in dit artikel duidelijk maken.

technologie

Android is een open bestuuringssysteem . daarom hebben andere grote merken als Allcatel hun producten ook op android werken is android de meest voorkomende bestuuringssysteem. het mooie van android is dat je niet zoals bij iphone alleen via de playstore maar ook gewoon via andere bronnen en links apps kan downloaden.


Apple's IOS is in dat op zichtvan Android zeer gesloten omdat Apple alles voor hun zelf houden en anderemerken niet het bestuuringssysteem laten gebruiken. Dit kan een voordeelen hebben maar ook veel nadeelen. bij android is het hierdoor makkelijker om van merk te wisselen als ze allebij android gebruiken en is het ook toegankelijk om een goedkopere telefoon zoals alcatell te kopen en daar ook op de android bestuurings systeem te werken.

de kansen

Apple's IOS heeft een gebruiks vriendelijker bestuurings systeem omdat het een strak en duidelijk systeem heeft. Ook heeft Iphone een betere kans omdat het een grotere naam heeft en het gezien wordt als het nummer 1 product dat er is.

Android heeft dan niet zoon grote naam als Apple maar wordt door op verschillende merken bruikbaar te zijn meer gebruikt. ook is er uit verschillende grote consumenten testen gebleken dat Android beter is als Iphone's IOS systeem.

bedreigingen

zowel Aplle als Android zullen moetendoorgaan met nieuwe innovaties en het verbeteren van hun systemen en met nieuwere producten komen. want ze zijn alleen elkaars rivalen met de komst van Microsoft en andere grote bestuurs systemen uit aziatische landen.

maar de grootste bedreiging blijfen ze voor elkaar zo heeft Apple boven dat de Iphone klanten gewend zijn aan het bestuurings systeem toch veel klanten kwijtgeraakt aan de rivaal Android en begint het IOS systeem te verouderen.

Android die de meeste gebruikers heeft op veel verschillende merken heeft vooral interne problemen zoals zo genoemde kwaadaardige Androids waar er heel veel van blijken te zijn.

al bij al zal er nog een lange periode van rivaliteit tussen de 2 systemen zijn en zullen ze allebij moeten blijfen verbeteren en hangt het van de gebruiker af welke beter is .

mogelijkheden

de mogelijk hedenop een IOS systeem zijn niet zo groot in vergelijking met andriod. IOS kan vooral proberen meer jongeren klanten te binden en daar ook reclame voor te maken aangezien apple veel hun gebruiks vriendelijk heid proberen te verbeteren om klanten te behouden kunnen ze net zo jonge nieuwe klangten proberen binnen te trekken.

andriod zou veel apps en het systeem meer veiliger te maken aangezien er veel van die kwaad aardige apps zijn. voordat mensen gaan overstappen naaar iphone omdat die "veiliger" is overhet algemeen