Αν είχαμε τάμπλετς...

Τι θα άλλαζε στο μάθημα

ΤΑ TABLETS ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ


Στη σημερινή εποχή όπου η τεχνολογία εχει εξελιχθεί τοσο πολυ, θα ήταν κρίμα να μην την αξιοποιούμε για να μας βοηθείσει και στην εκπαίδευση .

Ένα tablet θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο για το μάθημα των Γερμανικών και γενικότερα για οποιοδήποτε μάθημα . Τα παιδια στην ηλικια μας ενδιαφέρονται για την τεχνολογία , εαν το μάθημα γινόταν με την βοήθεια tablets οι μαθητές θα έδειχναν ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον για αυτο . Επίσης η παραστατικότητα και η αμεσότητα που θα πρόσφερε θα θα ωθούσε τους μαθητές να κάνουν πιο πολλες εργασίες και προτζεκτ , και με αυτόν τον τρόπο θα μάθεναν επίσης πως να χειρίζονται την τεχνολογία σωστά και με υπευθυνότητα , ενα ακόμα πλεονέκτημα θα είναι οι μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα, όπως τη δημιουργικότητα, τη συνεργατικότητα, τον τεχνολογικό εγγραματισμό .

Τα Γερμανικά είναι ενα μάθημα που θα βοηθηθεί πολυ απο τα tablets , θα κάνει καλό στους μαθητές να έχουν την δυνατότητα να βλέπουν βιντεο και να ακούν την προφορά απο γερμανούς , παρά να διαβάζουν κείμενα στα βιβλία . Εκτός απο αυτό , ο εκπαιδευτικός θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει και να δείχνει στα παιδιά πολλά παραπάνω πράγματα πέρα απο αυτά του σχολικού βιβλίου .

Γιώτα Τσεκερίδου, Β3