X Stream les 5

Inge Enter.

Het nieuwe leren.

Je moet open staan voor het nieuwe leren, je moet kritiek kunnen geven maar ook accepteren. Je moet openstaan om nieuwe dingen te leren en te doen, want zolang je leeft blijf je nieuwe dingen leren en hopelijk ook doen anders wordt het wel heel saai.


Waar ik nu sta.

Ik hoop ik nog een beetje in het begin van mijn leven ben anders is het snel gedaan, ik ben net met een nieuwe opleiding begonnen en ik leer hier veel. Op dit moment leer ik ook veel in het leven, ik leer elke dag wel iets nieuws over mezelf en ook over anderen. L Ik heb een bijbaantje en ik heb het daar heel erg naar mijn zin, ik voel me er helemaal thuis en ik leer er ook veel dus het is ook handig voor de opleiding. Er zitten nu nog wel harde momenten tussen maar je moet gewoon door blijven vechten.


Wat ik moet veranderen.

Ik moet veranderen dan ik meer dingen moet accepteren en mensen moet toelaten, want ik laat mensen echt heel moeilijk toe. Ik moet leren om meer te praten over wat ik denk.

De eerste stap.

Die eerste stap die ik ga zetten is om mensen te vertrouwen en met school mezelf 100% in te zetten.


Resultaat.

Ik hoop dat ik hierdoor gelukkig wordt en een mooie opleiding klaar heb over paar jaar, daarna wil ik graag backpacken door een aantal landen heen. Mijn doel is om te reizen en dat hoop ik veel te doen en natuurlijk een top baan te vinden of mijn eigen bedrijf op te starten.


A gedrag.

Ik vind dat je dan zelf verantwoordelijk bent voor alle dingen die je doet en ze ook na komt, dat ze op je kunnen vertrouwen dat je het doet. Dat je zelf de dingen doet zonder elke seconde te vragen en dat je gewoon goed oplet.

De rest van de les.

Verder moesten we een mindmap maken eerst in groepjes en straks in een duo. We hadden ook vragen over jezelf feedback geven enzo. De mindmaps moesten we op de muur plakken samen met de banen van de toekomst van de vorige les, we moesten bij die banen vragen beantwoorden en die met een plakbriefje erbij plakken, het zag er allemaal leuk uit.
Big image
Big image