Nu heeft u geen excuus meer...

Om uw kat(ten) te laten plassen in uw mooie sofa!

Plas-problemen, krabben op ongewenste plaatsen, agressie ?

Veel mensen krijgen wel eens te maken met een gedragsprobleem van hun kat. Vaak denken ze dat het vanzelf wel overgaat en gaan ze op zoek naar DE oplossing op het Internet. Verkeerde keuze in praktisch alle gevallen... In geval van plassen ga je best eerst even naar de dierenarts, deze tip krijgt u gratis, lees even verder en ontdek wat u nog gratis kunt krijgen.

Wat kost een gedragstherapeut normaal...

De normale prijs van een gediplomeerde gedragstherapeut kost u tussen de 145 en de 185 euro plus km vergoeding. Kattenadvies is GEEN commerciële organisatie, alle winst gaat terug naar katten, niks anders.

Het lidgeld, met tal van extra's en voordelen kost bij onze

maar 60 euro. of VIJF euro per maand.

Werkwijze:

  1. Lid worden van onze organisatie (60 euro /jaar) Jaarlijkse hernieuwing is niet verplicht doch verstandig
  2. Een vragenlijst invullen
  3. Een huisbezoek (60 euro + km vergoeding 0,40 /km)
  4. Een opvolging van uw zaak zolang u lid blijft.

ONZE GEDRAGSDESKUNDIGE

Onze katman is één van de eerste gedragsdeskundigen in ons land, destijds waren er enkel opleidingen in Nederland. Hij heeft dan ook heel wat ervaring en kan u helpen met alle gedragsproblemen met uw kat(ten). Zie ook www.katman.be

Wie zijn we

Aan iVZW Kattenadvies ging tien jaar voorbereiding vooraf. We gaan voor een totaaladvies voor katten en de interrelatie kat <> mens. Dit doen we samen met partners over de hele wereld. Het einddoel: meer respect voor katten en ellende (zwerfkatten, overvolle asielen en euthanasie van de dieren), voorkomen.

Wij zijn de link tussen Mens & Kat.