Nu heeft u geen excuus meer...

Om uw kat(ten) te laten plassen in uw mooie sofa!

Plas-problemen, krabben op ongewenste plaatsen, agressie ?

Veel mensen krijgen wel eens te maken met een gedragsprobleem van hun kat. Vaak denken ze dat het vanzelf wel overgaat en gaan ze op zoek naar DE oplossing op het Internet. Verkeerde keuze in praktisch alle gevallen... In geval van plassen ga je best eerst even naar de dierenarts, deze tip krijgt u gratis, lees even verder en ontdek wat u nog gratis kunt krijgen.

Wat kost een gedragstherapeut normaal...

De normale prijs van een gediplomeerde gedragstherapeut kost u tussen de 125 en de 165 euro plus km vergoeding. Kattenadvies is pas opgestart en is GEEN commerciële organisatie, alle winst gaat terug naar katten, niks anders.

Het lidgeld, met tal van extra aankomende voordelen kost bij onze "Worldcatnonprofit.org" maar 60 euro. of VIJF euro per maand.

Wie zijn we

Aan iVZW Kattenadvies ging tien jaar voorbereiding vooraf. We gaan voor een totaaladvies voor katten en de interrelatie kat <> mens. Dit doen we samen met partners over de hele wereld. Het einddoel: meer respect voor katten en ellende (zwerfkatten, overvolle asielen en euthanasie van de dieren), voorkomen.

Wij zijn de link tussen Mens & Kat.