Rode neuzen dag

Jouw hulp is nodig

VTM, Qmusic en Belfius organiseren op zaterdag 5 december 2015 de eerste Rode Neuzen Dag. Samen met jou en heel Vlaanderen willen we geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.
Wooow, zo zag je Koen Wauters nog nooit!

Rode neuzen dag

Saturday, Dec. 5th, 9pm

This is an online event.

Door te lachen en samen gek te doen. Rode Neuzen Dag wil het taboe doorbreken en via humor de problematiek bespreekbaar maken. Hoogtepunt van de actie wordt zaterdag 5 december. Op die dag is er de grote slotshow met heel wat acteurs, comedians en artiesten in een ongeziene humormarathon op radio en televisie.JOUW HULP IS NODIG!

Uiteraard kan deze dag alleen maar een succes worden als we ons samen inzetten voor deze problematiek. Wacht daarom niet tot december en ga nu al aan de slag. Verzin een ludieke actie en zamel zoveel geld in om jongeren die mentaal in de knoei zitten psychologisch te ondersteunen. Zo kunnen ze in een vroeg stadium geholpen worden zodat de problemen niet erger worden. Toon jouw neus voor het goede doel!