Fabulous Christmas

Ben jij al Christmas proof?

Hierbij nodigen we jou van harte uit voor Fabulous Christmas, een ladies event vol fashion, beauty and more. Tijdens het dit Christmas Event staat een team verkoopsters en specialisten voor je klaar om jou te adviseren, zodat je geheel verzorgd en gestyled bent voor de feestdagen!

Wie zijn wij?

Infinity Forty Two – Voor de perfecte (kerst)outfit en bijpassende accessoires. Petra en Rachel helpen jou met het samenstellen van een kerstoutfit en hebben leuke acties in petto voor deze dag.

Your style | ID – Voor een persoonlijk Stijl- en kleuradvies kun je terecht bij Caroline. Zij geeft advies over welke kleding en stijl het beste past bij jouw figuur, jouw persoonlijkheid etc. Je kunt terecht bij haar met een specifieke vraag, maar ook voor kleuradvies. Ook kun je cadeaubonnen aanschaffen als je een origineel kerst cadeau wilt geven aan een bijzonder iemand. BIjvoorbeeld een cadeaubon voor personal shopping, workshops, kleuradvies of een garderobe sessie.

Salon Lopik – Kelly is schoonheidsspecialiste en tevens gespecialiseerd pedicure. Zij geeft huidadvies en informatie over pedicure. Tijdens het event epileert zij ook je wenkbrauwen. Kelly is vanaf 18:00 aanwezig.

Handsome Nails – Voor verzorgde handen en gelakte nagels kun je terecht bij Natasja. Zij laat je zien hoe je je nagels op een mooie en feestelijke manier kunt lakken voor de kerst.

Cadeaus

Wij hebben een fantastische goodiebag samengesteld voor de eerste 50 dames die deze dag iets kopen. In deze goodiebag zitten leuke cadeaus die uiteraard alles met fashion en beauty te maken hebben. Ook maak je kans op een fantastische prijs, waaronder een spa manicure (incl. een gelcolor behandeling), een gezichtsbehandeling, een uitgebreid stijl en kleuradvies bij jouw thuis en een cadeaubon van Infinity Forty Two. De totale waarde van deze waanzinnige prijs bedraagt maarliefst 195 euro.

Je bent 23 december van harte welkom van 14:00 tot 21:00 bij Infinity Forty Two aan de Lopikerstraat 42 te Schoonhoven

Fabulous Christmas

Wednesday, Dec. 23rd, 2-9pm

lopikerstraat 42

Schoonhoven

For more information, visit the event page on Facebook.