Семинар Пътят на Мечтите

семинар за целеполагане и целепостигане

Пътят на Мечтите

Семинарът Пътят на Мечтите е семинар за целеполагане и целепостигане. В него работим по създаването и реализрането на Визия - Мечта по отношение на един аспект в живота ви (работа, взаимоотношения, финаси, wellness, увернеост). Визия, която ви носи удовлетворение, удоволствие и ви поставя в Зоната. Семинарът има уникална структура и продължава след конретното събитие чрез игра за целеполагане и насоки от водещите в рамките на месец. Процесът включва игрови и метафорични елементи, които го правят приятно преживяване. Играта и метафората имат доказан дълбочинен и траен ефект при ученето и развитието.

Целта ни е да постигнме и надскочим търсените от вас резулатати, както и да ви дадем познания, практики, насоки и разбиране, така че да сбъдвате мечтите си и да реализирате целите си.

Пътят на Мечтите е семинар за целеполагане, в който:


  • създавате визия за мечтата си: визията и следването й са най -
    трудните, но и най-важни стъпки в личния и организационен успех

(Каква е разликата между визия и цел, как се допълват и защо визията води до устойчив успех ще разберете на семинара)

  • идентифицирате 3те основни предивикателствата по пътя на вашата Мечта и се справяте с тях

  • създавате работеща за вас стратегия и план за десйтвие на базата на 4те основни зони, които канализират енергията и ви дисциплинират

  • настройвате тялото, ума и емоциите си за постигане на успех

  • научавате принципите целеполагане и целепостогане - homemade know how.

  • сключвате споразумения със себе си и със света, които ги гарантират успех

Семинар за целеполагане и целепостигане

Ще бъдем напълно искрени с вас: този семинар е за онези, за които е по-важно да реализират целите си, отколкото да се оправдават. За онези, които са готови да стигнат до края на пътя - реализирането на една мечта. Ако сте готови да свършите работата, ние ви даваме всичко необходимо за да реализирате целите си.


За какво ми е целеполагане? - именно в непрецизните и неясни цели се корени голяма част от стреса и негативността, които преживяваме. Развиването на умения за целеполагане и целепостигане дават плодове до края на живота ни и са в основата на съртворяването на жизнения ни път такъв, какъвто го мечтаем.


За какво са ми мечти? - мечтата е цел, свързана с чувство, емоция, с ценностите ни. Тази връзка е пъпната връв между мечтата и реалността, чрез нея постигаме целите си. Как да направим тази връзка видима и работеща - темата за мотивацията и дисциплинара, фрустрищата мнозина - ще разберете на семинара.

Big image