Besplatne Video radionice

SUP vol. 2: Udruge za sve

Kreativna si osoba? Želiš naučiti snimati kratke filmove? Želiš naučiti kako poslati jasnu i snažnu poruku putem videa? Prijavi se na besplatnu, video edukaciju "SUP vol. 2: Udruge za sve"!

Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina, koji se prvi put susreću sa snimanjem i obradom materijala. Predmet snimanja će biti različite neprofitne organizacije, a polaznici edukacije će uz pomoć stručnjaka iz područja- tima Blank filmskog inkubatora, osmisliti, snimiti i montirati kratki video koji predstavlja izabranu organizaciju.

Polaznici i polaznice edukacije radit će u timovima (2-3 osobe) te će sudjelovati na šest međusobno povezanih radionica. Prva radionica, (16.10. u 17h) sastojat će se od kratkog upoznavanja i podjele u timove. Kroz 6 radionica će polaznici proći sljedeće teme:

· osnove komuniciranja putem medija (što čini jasnu poruku, primjeri dobre prakse)

· rad na vlastitom konceptu videa (rad u grupama)

· osnove snimanja, rukovanju opremom

· osnove montaže

Radionice će se održavati ponedjeljkom u 17h u prostorijama Blank_filmskog inkubatora koji će voditi edukaciju. Termin snimanja organizacija će birati polaznici/ice u dogovoru s udruženjima koje će snimati, a oprema za snimanje je osigurana.

Edukacija će završiti svečanim prikazom kratkih filmove svim zainteresiranima. Također, isječci će biti objavljeni i na YouTube kanalu.

Prijaviti se mogu svi mladi između 18 i 30 godina. Prednost će imati nezaposlene osobe. Za prijavu je potrebno poslati osnovne osobne podatke (ime, prezime, dob, spol, status na tržištu rada) i kratko obrazložiti zašto želite pohađati edukaciju. Prijave se šalju na e - mail adresu mia@amazonas.hr do petka 13.listopada 2017.

Edukativne video radionice organizira udruga Amazonas, a financira Grad Zagreb – gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.

Monday, Oct. 16th, 5pm

21 Ulica kralja Zvonimira

Zagreb