Dit ben ik!!

Daniel Machiel Mol

Hoe oud

Ik ben geboren op 09-07-2003. Ben nu 12 jaar oud. En ik zie er zo uit.
Big image

Hier woon ik

Ik woon in Vierpolders aan de veckdijk 48. Met mijn vader, moeder en broertje. Mijn vader heeft een bedrijf een caravanstalling en akkerbouw.

Dit bedrijf wil ik later overnemen.

Big image

Mijn familie

Dit is mijn familie toen we in Costa Rica waren. Mijn vader is 50 jaar, mijn moeder 48 en m'n broertje 10. Ze zijn altijd behulpzaam en aardig.
Big image

Welk niveau

Ik zit op het Bahurim, en doe het niveau HAVO klas 1D.☺

Mijn huisdieren

Ik heb 2 katten, 1 parkiet en 7 kippen. De parkiet hebben we al sinds dat ik geboren was. De oudste kat is er sinds mijn 5e. En de andere kat bijna een jaartje. Bij de kippen zijn er al een paar overleden in die 12 jaar.
Big image

Vakantie's

Ik ben al best wel vaak op vakantie geweest naar: Egypte, Suriname, Mallorca, Duitsland, Cabo Verde, Curacau, Costa Rica, Oostenrijk en Jamaica.

In de zomer gaan we meestal naar een camping, want mijn vader kan dan steeds heen en weer rijden. Het is in de zomer meestal druk. En daarom gaan we in de winter ver weg. De vakantie's zijn altijd leuk.

Big image

Hoe zie ik mezelf over 15 jaar.

Ik heb een leuke vriendin en misschien al kinderen. Mijn beroep is dan boer en caravanstalling (hetzelfde als mijn vader). Mijn droom is dan het bedrijf verder uitbreiden. En ik woon nog steeds in hetzelfde huis.

Dit was mijn presentatie