Pellè spreekt

1000 questions & more

Samenvatting

Eind 2013 meldde Graziano Pellè zich bij Voetbal International met het idee voor een boek. Als voetballer van Feyenoord heeft hij doorgaans niet de tijd alle vragen van zijn fans te beantwoorden, en het leek hem daarom leuk dat in boekvorm wél te doen. Iedereen mocht per e-mail vragen stellen aan deze razendpopulaire Italiaan. Pellè beantwoordde ze allemaal, vaak verrassend openhartig, en hij praat honderduit.

''Feyenoord: Mijn nummer één favoriete voetbalclub''.

Recensie

Wie alles wil weten over Feyenoord-aanvaller Graziano Pellè leze het boek 'Pellè spreekt'. De Italiaanse spits beantwoordt daarin duizend vragen die mensen vanuit heel het land aan hem stelden. De onderwerpen die de vragenstellers aansnijden, lopen sterk uiteen en zijn onderverdeeld in onder andere de volgende categorieën: familie, jeugd, emoties en vrouwen. In die laatste rept hij honderduit over zijn allereerste seksuele ervaring en meer van dat.


P. Driessen

Over Louis van Gaal:

''Af en toe werd ik gek van hem, hij bleef maar praten. ’s Ochtends had ik eerst twee uur Engelse les en daarna kreeg ik nog anderhalf uur Louis over me heen. Ik begrijp dat mensen hem arrogant vinden, zo komt hij ook over, maar voor zijn spelers was hij heel goed.''

''Ik hou van schoonheid, maar de allermooiste creaties vind ik vrouwen''.