Haemme ammattilaisia työsuhteeseen

www.sankaluurit.com

Tietoa meistä


Sankaluurit.com myy laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja sankaluureja. Tarjoamamme sankaluurit soveltuvat erinomaisesti puhelinpalvelukeskuksiin, asiakaspalvelu tehtäviin kuten,
telemarkkinointitoimistoihin, valtion virastoihin, vakuutus- ja muihin asiakaspalvelutehtäviin.
Hyvät korkealaatuiset tuotteet, luotettavat toimitukset sekä hyvä asiakaspalvelu ovat yrityksellemme tärkeitä.

Olemme vuodesta 2008 lähtien erikoistunut markkinointiin sekä asiakaspalvelun tehostamiseen tarjoamalla nykyaikaisia työkaluja ja koulutusta asiakasyritystemme henkilöstölle, jotta he pystyisivät tarjoiamaan omille asiakkailleen laadukkaampaa palvelua kokonaisedullisesti ja häiriöttömästi.

Atk-laite- ja -tarvikemyyjä, 5 paikkaa.


Avaamme uuden toimiston Suolahteen ja haemme myyntihenkisiä osaajia 3-5 kpl eMyyntikokemuksen omaavia henkilöitä iloiseen joukkoomme.

Palvelussuhde alkaa 3.9.2012 ja on aluksi komissioon/provisioon perustuva. Myöhemmin on mahdollisuus neuvotella palkkausperusteista esimerkiksi käsittämään peruspalkan ja tulos-osan yhdistelmän. Palkkaus on erikseen neuvoteltavissa henkilön ammattipätevyyden mukaan. Noudatamme 3 kuukauden koeaikaa.

Myytävä Tuoteperhe on ollut jo usean vuoden Suomessa markkinoilla, ja yrityksen sekä tuotteiden sivustoihin kannattaa käydä tutustumassa osoitteessa www.sankaluurit.com ennen hakemuksen lähettämistä.

Toimipiste löytyy osoitteesta Asemakatu 10-12 A 1, 44200 Suolahti
Tiedustelut/tarkemmat kysymykset tehtävään voi myös soittaa numeroon .
040-362 0654, soittoaika on klo 10-16.

eHakemusten viimeinen lähettämispäivä on 24.8.2012, jolloin klo 16 mennessä jätetyt hakemukset käsitellään. Hakemusten lähettäneiden joukosta valitaan henkilöitä haastatteluun, joka järjestetään torstaina 30.8. klo 10-16. HUOM Tarvittaessa ilta-aikojakin on varattavissa.

Hakemusten, jotka kannattaa mielellään varustaa omalla CV:llä, samoin kannattaa sisällyttää lyhyt perusteltu esitys omasta ammattitaidosta sekä valmiuksista on tervetullut ja vaikuttaa valintoihin.

Hakemusten lähetysosoite on S-posti/: rekry@sankaluurit.com

Enhanced Communication Experience
TERVETULOA TIIMIIMME