AUTHENTIC MOVEMENT in Wemmel

Nieuwe SESSIES DANS & BEWEGING maart & april 2014

Movement-in-depth

Authentic Movement is een bewegingsvorm waar zelfbewustwording, heling en transformatie elkaar ontmoeten.


Deze vijf avonden zijn ideaal voor zelfontdekking, lichaamsbewustzijn, gronding, ontspanning, zelfzorg, harmonie van lichaam en geest.


In Authentic Movement ontvang je de tijd en de ruimte om zonder oordeel, waar te nemen en te ontdekken wat in je leeft. Je geeft expressie aan je innerlijke wereld in beweging en je wordt hierin begeleid. Je beweegt naar de diepte van je zijn. Door in beweging uitdrukking te geven aan je fysieke impulsen en innerlijke processen ontstaat er een dialoog tussen je ego-bewustzijn en je onbewuste. Je lichaam vormt als het ware de brug tussen het bewuste en het onbewuste zelf. Je beweegt in verbinding met je adem naar verbinding tussen je hoofd en je hart. Je herontdekt de innerlijke wijsheid en de helende kracht van je authentieke zijn. Je ademt, je beweegt, je danst ! Je bent en je beweegt jezelf.

Bewegen, plezier, levendigheid en creativiteit

Vijf dinsdagavonden in maart en april 2014 start om 19.30 uur Wemmel

Voor iedereen met nieuwsgierigheid naar persoonlijke ontwikkeling. Er is geen danskennis of fysieke conditie nodig. Een verwondering naar jezelf, dans en beweging is een insteek naar deelname.


Data: 18/03 - 25/03 – 01/04 – 08/04 - 15/04/2014 van 19.30 tot 21.30 uur. De kostprijs voor de reeks van vijf avonden is € 124,00. Indien u één avond los wilt reserveren, dan kan dit aan €28,00 per avond.


Voor vrijblijvende info of Authentic Movement iets voor u zou zijn en/of reservering, graag een telefoon naar 0484 923 646 of e-mail naar helena@dancetherapy.be

Ontdek de rijkdom van je zijn

Beoefenaars getuigen hoe deze bewegingsvorm hun op een zachte manier terug bij hun adem brengt, een positief effect op hun zelfbeeld en zelfvertrouwen heeft en ook meer lichaamsgevoel geeft. Verder getuigen ze dat Authentic Movement bijdraagt tot hun emotionele en relationele groei. Beoefenaars ervaren een her-verbinding met zichzelf, de anderen en het grotere geheel. Ze ervaren hoe het vertrouwen en de verbinding geïntegreerd worden in hun lichaam en leven. Zo betekent Authentic Movement een kracht voor transformatie en zelfrealisatie.

Begeleiding door dans- en bewegingstherapeute

Helena Willems is dans- en bewegingstherapeute en gespecialiseerd in Authentic Movement. Zij is gepassioneerd door mensen, beweging, gezondheid en welzijn. Zij leidt een Praktijk dans- en bewegingstherapie en begeleidt personen individueel en in groepen Authentic Movement, danstherapie telkens vanuit een grote bezieling naar de eigenheid van elk individu. Zij zet zich in voor de transformerende en helende kracht van beweging bij elke deelnemer.

Waar?

Ruiterweg 152 – 1780 Wemmel, rustige locatie met voldoende parkeergelegenheid