Start ChicksAndTheCity Seizoen 4!

nieuwsbrief september 2014

Big image
Big image

Dit zijn de onderwerpen & gasten van de komende weken van Chicks And The City; het brutaalste radio programma door meiden uit de regio!

Chicks And the City: iedere woensdag live van 19:00 tot 20:00 op Radio Rijnmond!

Gasten en onderwerpen van de komende weken zijn onder andere Gaya Branderhorst van het buurtinitiatief www.straatintimidatie.org , chicks VERSUS boys (the battle of the sexes met boyband 'Aangeschoten Wild'), ChicksBoulevard (met sappigste show roddels van www.MissJoJoBie.com ) en Natuurlijk onze huis column nicht Mels Beijer, die samen met presentatrice Natasja Morales een personal training krijgt van de mooie maar strenge sportinstructrice Jolijn Beijen! Daarbij geeft Jolijn jou tips die jij nodig hebt om mentaal sterk te zijn en te blijven en zo jouw (sport) doel te behalen!


Chicks And The city is Brutale radio gemaakt door meiden uit Rijnmond waarin niets onbesproken blijft, leuk voor jong en oud!


Chicks And The City: interesting Chick Chat!

Chicks And The City seizoen 4 & scholen

Chicks And The City werkt ook samen met scholen!

Zo zijn er regelmatig leerlingen die meelopen bij CATC en er van alles leren op het gebied van radio maken.


Ook een samenwerking aangaan met Chicks And The City? info@chicksandthecity.nl

De radio Show

In ChickAndTheCity worden serieuze en minder serieuze onderwerpen behandeld en afgewisseld met frisse items zoals bijvoorbeeld showroddels en de chicks-quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Chicks And The City nodigt ook gasten uit waaronder een ‘SuperChick’:een vrouwelijk rolmodel dat voor (jonge) meiden als inspiratiebron dient. Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid. Van Cindy Lauper tot Pink en van Madonna tot Anouk.


Presentatrice Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam bijjongeren radio zender FunX.

Nu organiseert zij Chicks And The City bij radio Rijnmond

Meedoen met Chicks And The City?

Ben jij een chick tussen de 15 en 25 jaar? En wil je zelf radio maken met alles wat daar bij hoort? Dan is Chicks And The City op zoek naar JOU! Geef je op en werk vrijwillig mee met deze radioshow, die iedere woensdag live wordt uitgezonden op Radio Rijnmond en wie weet zit JIJ binnenkort achter de microfoon! Ook Radiochick worden? Stuur een e-mail met motivatie naar chicks@rijnmond.nl en kom een keer langs!

Op rijnmond.nl en chicksandthecity.nl kun je onder andere de show online mee- en terugluisteren, kennis maken met de Radio Chicks en ze volgen via Twitter (@radiochicks) en Facebook.

Chicks And The City is iedere woensdag van 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren op Radio Rijnmond, 93.4FM of via www.rijnmond.nl en www.chicksandthecity.nl.

Bedankt!

Het 4e seizoen van Chicks And The City, 'seizoen 2014-2015', wordt mogelijk gemaakt door
De gemeente Rotterdam


Mede namens de Chicks hartelijk bedankt!!

Vriendelijke groet,

Natasja Morales


producent en presentatrice Chicks And The City radio

&

Franklina Konu

Producer-Chick van Chicks And The City

Hoe is het de chicks gelukt om Caro Emerald in de show te krijgen? hoor het hier! -->

Caro Emerald het volgende seizoen te gast bij CATC!

ivm een extra sportuitzending is er woensdag 24 september GEEN Chicks And The City Show!