TGIF 5 More Days of SCHOOL

Staff Schedule Friday, June 3rd 2016

Staff Schedule for Friday, June 3rd, 2016

Openers

Pam 6:15am-8:30am (Break from 8:30am-1:00pm)

Cretia 6:15am-8:30am


Early Discoveries

Marisol 8:30am-5:00pm -ISH

(Lunch Break 30 min, 1:40pm-2:10pm, Maie will break you)

Tina 8:30am-1:00pm (Till children are settled into nap)

***Francine V. Teaching Natalie's Class

Francine V. 8:00am-1:00pm (Lunch Break 1hr 1:00-2:00pm)

Piper 2:30-4:00


Preschool

Piper 7:30am-1:30pm (Lunch Break 1 hr 1:00pm-1:30pm)

Rachel 8:30am-1:00pm (Lunch Break 30 min 1:30pm-2:00pm)

Pam 1:00pm-6:00pm


PreK

Ashley 8:00am-10:00am (Ashley leaves after snack with Yvette)

Yvette 8:30am-2:00pm ( Will have Ashley's class after she leaves)

Randi 8:00am-2:00pm

Cretia 8:30am-1:30pm


Kinder Korner PM Day Care

Francine V. 2:00pm-6:00pm

Rachel 2:00pm-5:00pm

Maie 2:30-5:00pm


TK/Kindergarten

Emily 7:45am-3:00pm

Maie 10:00am-12:30pm (Lunch Break 1 hr 12:30pm-1:30pm)


Kitchen

Brigitte 8:00am-1:30pm

Lupe 8:45am-1:00pm


Office

Stephen 8:15am-5:15pm (Lunch Break 1 hr)

Mary 8:30am-4:00pm (Lunch Break 30 min)

Candice- Will be on and off campus. Awards assembly for Maddux. I have to get Kenzie ready for her 8th grade dance. And I have to be in Brea by 5:30pm.


Floater

Francine Z. 8:00am-12:00pm


REQUESTED TIME OFF

Natalie OFF

***Ashley's leaves at 10am.


*Maie's Schedule*

8:00am-8:30am Early Discoveries

8:30-9:00am- Get the Lunch Count

9:00-9:45am-Walk to Kinder Side and offer to take children to the restroom.

9:45am-10:00am On the clock break.

10:00-10:30am Kinder Morning Recess

10:30-11:45am Whisper Workshop

11:45-12:30pm Kinder Lunch Recess

12:30-1:30pm LUNCH BREAK

10 minute lapse to check on everyone in case someone needs to go potty quick

1:40-2:10pm Break Marisol

2:10-2:30 Distribute Snack to Preschool side and take Kinder Korner snack to them on your way over.

2:30-4:00pm Kinder Korner PM Day Care

I NEED EASY UPS!! IF YOU HAVE ONE PLEASE BRING IT WE NEED IT FOR FAMILY FUN NIGHT!

As we approach the heat wave of Summer please keep the following clothing rules in mind;

1. Shorts must be no shorter than 4 inches above the knee cap.

2. Sandals ok, Flip Flops NEVER!

3. Tank Tops must have at least a 2 inch strap.

4. No visible Bra straps (Do I really need to add this one people???)

5. Look presentable at all times, hair, make up etc. (Yes Ash I'm talking to you :)

6. No workout wear EX: Racer back fitted tank, work out leggings.

7. Cleavage let's keep it minimal.

7. If you choose to wear leggings your top/blouse must cover your back side and front side. (No need for an early education on the human anatomy, it is not part of the Abeka Curriculum!)