Depression og smerter

Det er den smerte nogen har brug for at opleve

63 tips til at slippe af depression - Bare tage ansvaret for dit sind

Uanset hvilken form for depression, du har, kan smerten være den samme, forårsaget med en kemisk ubalance i dit sind. Uanset hvad du er deprimeret over, eller endda hvis du ikke ved hvorfor du er deprimeret, er der nogle grundlæggende ting, du kan gøre for at reducere din lidelse og angst, og få det bedre.

Simple kognitiv adfærd metoder og øvelser kan reducere smerter og stimulere en mere effektiv tænkning. Low-key fysisk og mental aktivitet også kan fremskynde helbredelse.

1.. Flake ud af dine skuldre, tage en dyb indånding og gå ikke i panik! Millioner af helt normale folk har lært måder at komme ud af det og kæmpede med alle typer af depression. Du er ikke alene. Du har valg.

2.. Først, hvorfor du føler dig så dårligt? Det er ikke som et resultat af dine dilemmaer. Det er på grund af dit sind kemi. Du kan finde to store dele af sindet, den tænkende del (neocortex), og den følelsesmæssige del (subcortex). Hvis du er deprimeret, er dit subcortex reagerer på pres stoffer og producerer ulidelige smerter og angst.

3.. Din subcortex suger ekstra neurale energi i neocortex, indtil det er næsten ikke-fungerende, for at øge din elendighed. Så du kan ikke tænke rigtigt, plus du er i kvaler.

5.. Du skal sænke energi inde subcortex og re-power neocortex. En række fakta om, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, kan også give dig mulighed for at klare.

6.. Fjern følelser som:

• "Jeg er frustreret '

• 'jeg personligt synes forfærdeligt'

• "Hvad nytter det '

7.. Flyt dine ideer! For at slippe af eventuelle depressive følelser, blot erstatte for at tænke dem. Fordi hovedet er simpelthen et "ja hjerne," det er svært ikke at tænke noget. Den bedste måde at måske ikke tænke en negativ eller depressive tanke ville være at tænke endnu en tænkte snarere end det.

8.. Den bedste måde at tænke endnu en tænkte snarere end en depressiv tanke er ved at bruge den simple kognitiv adfærdsterapi tilgang kaldet "brainswitching '.

Vælg enhver fysisk eller ikke-sense troede på forhånd, at eje 'på klar' til at erstatte alle depressive tanke, der popper op. Når du er deprimeret, du er i en masse smerte til at tro en op.

Måske er det

• en fjollet sang eller rim fragment som 'Row, ro, ro din båd'

• en grundlæggende eller nonsens ord som 'hippity-hop, "grøn frø,' eller 'yadda yadda'

9.. Det kan virke dumt at antyde, at sige 'grønne frø' igen og igen til dig selv måske kunne få reducere depression, men der er et videnskabeligt grundlag for øvelsen. Tænker en simpel eller junk tanke stopper depressive tankemønster og svækker det. Hvordan? Se # 10.

10.. Mentale ydeevne følger ofte vejen for dens mest aktuelle dominerende tanke.

11.. Brainswitching vil reducere neurale aktivitet i subcortex, og straks hæve neurale aktivitet i neocortex. Det vil løbende påvirke betyder, at du er deprimeret fra den ene del af hjernen til den anden.

12.. Brainswitching distraherer din opmærksomhed fra din egen følelsesmæssige hjerne og dirigerer den til at tænke den vigtigste hjernen.

13.. Du kan brainswitch for et par øjeblikke den allerførste gang du tjekke det ud.

14.. Når du mister koncentrationen holde picking din neutral tanke igen. Du er nødt til at gøre denne øvelse for at stimulere neocortex. Det er ikke blot en idé. Nogle ideer ikke er omfattet depression. Kun adfærd virker.

15.. Ofte brainswitch at bryde kontinuiteten i depression os holde på dig. Indtil du tror det gentagne depression, ligesom alle andre nervøse følelse eller stemning, kan ikke opretholde sig selv. Tænk en anden ting i stedet-lignende "grøn frø. '

16.. Tror ikke en tanke to gange. Ingen depressive tanke kunne, alene, bliver depression, hvis du hele tiden nægter at tro det. En depressiv tanke er færdig så hurtig som en anden tanke. Depression rammer dig med en første tanke, men du kan nægte at tænke 2nd tanke. For depression til 'blot tage fat, "du er nødt til løbende at tænke det.

17.. Overførsel til aktion! Ofte brainswitch hver gang en depressiv eller anspændt tanke til hensigt at "dominere". En ulykkelig tanke er bare en tanke. Det kunne pop ind i sindet på ethvert tidspunkt. Det er et møde, der opstår for dig. At vælge at tænke en elendig, angste eller depressive overvejes igen og igen er adfærd. Det er noget, du gør, og du kan lære ikke at gøre det.

18.. Kende den "tidlig varsling" ulykkelig eller negative følelser, der altid går forud et altfavnende depressiv episode. Adresse din depression med det samme. 'Okay jeg forstår, hvad det er. Det er depression kommer.

19.. Kom ud af depression på tidligere perioder ved at tjekke den passive tankegang der opstår, når man bare lade tankerne vandre. Passiv tænkning kan ofte 'gå dårligt' for dig. Den måde du laver 'on-purpose' tænkning vil være at vælge en bestemt tanke til at føle, eller ved at beslutte at gennemføre nogle opgaver som derefter dirigerer din tankegang i overensstemmelse med den aktuelle opgave.

20.. Vriste din self løs fra at blive slået sammen med smerten af ​​din depression, før du forsvinder opslugt.

Ja, du føler dig håbløs og forpint, men du kan også fokusere noget bortset fra din smerte og håbløshed. Du er måske ikke håbløs, du er den iagttager af ens følelse af håbløshed. Tage nogle ærgrelse på en langt mere fritliggende måde. Depression er bare en forfærdelig følelse. Det er måske ikke dig! DU dig! Du er ikke bare en fornemmelse. Du er en person, der har en følelse.

21.. Fokusere sindet på nogle low-key fysisk handling:

• Rengør dit bord ..

• Sving hænderne i cirkler.

• Jog, eller gå en tur, og fortsætte med at gå, før du føler dig træt ..

• Smil! Da du er tilfreds, men at flage ud af dine ængstelige ansigt muskler-ikke.

22.. Grab dig op og gå med enhver form for bevægelse-omkring øvelser. Jo mere du bevæger dig ind i fysisk aktivitet, depression omfatter en chance for at bosætte sig i på dig. Bær noget musik, dans på tværs af lokalet. Skride til handling din depression hader.

23.. Hold dig fra den smerte af depression med små opgaver. Gør dem, mens tænker din naturlige eller ikke-sense tanke. Gør din opgave. Afvis din depression ved at tænke objektivt om hvad du gør ikke subjektivt, hvordan du føler. Din spændinger og smerter vil begynde at mindske.

24.. Hvis du ikke kan behandle eventuelle opgaver at gøre gennemse omkring dig. Der er ofte nogle "næste ting", der kan holde dig ud af din smerte. Enhver udad-fokuserede aktivitet kan hjælpe dig med at vende sig bort fra selvstændig fokus på smerten af ​​depression. Fjern affaldet.

25.. Gør den "næste ting ', når lammet af frygt eller depression. Livet aldrig opgiver os uden at give os den "næste ting" for at udføre. Det er beskyttelse af vores fornuft og for den helbredende kraft af god opførsel. Den næste ting kan bare være at tage et brusebad.

26.. Efter den første opgave, vil den 2. opgave bliver endnu mere indlysende. Gør hvad du beslutter at gøre, måske ikke, hvad du har lyst til at gøre. Depression aldrig fratager dig af 'vil, "kun inspiration. Du behøver ikke at gøre noget sådant, men du kan gøre det.

27.. Fokus på Behavior, Ikke Feelings! Fordi depression dræber motivation, brug din "naturlige tanke 'motion som det er en motivation tablet. Hurtigt! Nem en simpel tanke i på din egen depressive tanker.

28.. Beslut på forhånd, til at gøre din træning alligevel, selv når du har lyst til det ikke kommer til at arbejde.

29.. Følelser er altid overtrumfet af adfærd. Men også for en trumf for at vinde, er du nødt til at spille det. Ingen bange eller depressive erfaring er kraftig nok til at stoppe dig fra at deltage kroppen i en eller anden form for psykisk eller fysisk adfærd. Du skal bare nødt til at udholde din frygtsomme følelser og foreslå dem "hvem der bestemmer." Adfærd er boss.

• Ingen bange eller depressive erfaringer kunne stige og erobre dig. Den skal skræmme dig til at overgive.

• Følelser er kun dine personlige sensoriske mønstre twanging for renter.

• Accepter skræmte følelser, fremskridt med god opførsel.

• Når du accepterer skræmte følelser, de afslutter og dø ..

• Følelser kan ikke blive mere magtfulde end du er - adfærdsregler!

30.. Depression synes ligesom nuværende virkelighed. Dette kan være et sind trick. Dette skyldes den hurtige proces af 'smerteopfattelse.'

31. Fokus på din selv-snak. Self-talk er, at den igangværende diskussion du har med dig selv i dit sind, at du normalt ikke betale nogen opmærksomhed på.

32.. Glem ikke, dit hoved er bedrager dig! Din hjerne narrer dig til at tro via uset selv-snak. Trick det lige tilbage! Udskift negative selv-snak. Hvis du rammer et rødt lys, kan self-talk være »Jeg kommer til at være sent '! Skift til "Flake ud, vil jeg være stor."

33.. Depression er ikke noget, man er, det er noget, du gør, og du kan lære ikke at fuldføre den. Depression er bare en frygtelig oplevelse. Følelser er meget stærke, men de er ikke intelligent. De kan være forkert. Du behøver ikke at udrette tanker. On-purpose troede altid overtrumfer passive eller automatisk tanke.

34.. On-purpose tanke er altid mere til stede end passive tanke, så hurtigt, det er mere dominerende end passiv tanke. Din hjerne ofte følger i løbet af sin mest up to date dominerende tanke. Hvis din depression mønstre er godt prentet at praktisere dem, så fortvivl ikke. Træning nytænkning danner nye sind mønstre uden depression. Du kan bruge de nyeste get-out-of-depression design i stedet for de gamle get-ind-depression dem.

35.. Det centrale her er relativt. Vi fokuserer kun rundt om mønsteret. Vi er i stand til at koncentrere os om vores adfærd i stedet.

36.. Du tror du er deprimeret som et resultat af dine problemer. Det er et sind trick. Du er altid frustreret på grund af din depression. Det er kemi! Nervøse ideer udløse kamp-eller-flugt reaktion, der producerer angst stoffer, der forårsager en kemisk ubalance i dit sind.

37.. Det synes hele dit selv er deprimeret. Det er et sind trick. Depression forekommer kun i subcortex. Der er aldrig nogen fordybning i tænker det primære hjerne.

38.. Vælger at fokusere på noget - en guide eller noget arbejde. Det er en fantasi. Lad ikke depression stoppe arbejde. Lad arbejdet forstyrre din depression.

39.. Når depression afbryder din bevidsthed, forstyrre det tilbage! Du har én opmærksomhed alene. Du kan ikke, i samme øjeblik, tænker være en tanke, hvis du tænker en neutral, nonsens, rationelle eller succesfulde tanke.

Sager optages af spillere, der bryder en knogle gennem et spil og ikke oplever smerte før spillet er slut. Neocorticale koncentration om den samlede spillet blokeret smerte signaler leveret til neocortex, der burde have advaret dem for den smerte af disse skader.

40.. Få den 'proces positivitet' hjælper dig i dit sind.

41.. Selv hvis du over-spiste der kan være nogle lille ting du gået op. "Hey, jeg har ikke spise det tredje brownie. Jeg plejede at være sejre over den tredje brownie. Vores små triumfer behøver ikke sikkert at give mening inden for »virkelige verden." De har bare brug for at være positivt, for at de vil stimulere positiv tænkning inden for vores sind ved foreningen.

42.. Dette kan være virkelig svært. Hvis du føler dig dårligt, har du uforvarende instrueret dit sind til at føle sig dårligt. Hjernens funktioner lærte forening (mener 'salt, "idéen" peber "øjeblikkeligt brande op). En negativ tanke er retningslinjer for dit sind til at tænde andre lignende negative tanker i sin hukommelse bank. Hvis du mener 'ulykkelig' og derefter ligner 'downer' tanker som "deprimeret" vil poppe op, eller "værdiløse" eller "Jeg føler forfærdeligt."

43.. Den tanke bliver en bestemt uddannelse for dit sind, fordi det fungerer lærte forening, hvis du tror, ​​enhver tanke overhovedet. Din hjerne vil gribe tænke som for eksempel en fodbold, og forbinde den med alle de andre lignende synspunkter gemt i dens hukommelse banker. Tænk 'grønne frø' måske ikke 'trist'.

45.. Må ikke kalde dig navne som "jeg er deprimeret" eller "Jeg er Bipolar. Mærker af sygdommen som 'Jeg er bipolar' ikke bidrager til velvære. Kræft folk føler sig meget bedre, der fortæller sig selv, at de er "at gøre bedre," i stedet for at tænke, 'jeg har kræft. " Adresse

46.. Genaktivere! Din depression vil have dig til at isolere dig selv og holde dig stresset. Fight tilbage! Genoptage forbindelserne med andre eller ting-go mod film, studie biografier i biblioteket, gå en lang tur downtown.

47.. Udstede dine tanker. Det er nyttigt at overveje dette, eller er det lidet? Er det nyttigt at tro det, eller er det lidet? Lidet synspunkter bør aldrig være et alternativ. Ingen tanke vil gøre du tror det. Du har den energi, aldrig at tænke en tanke. For ikke at tænke en tanke, tænk bare endnu en tanke i stedet for det-som 'hippity hop'.

48.. Der er en enorm forskel mellem selvbevidsthed og selv-fokus. Self-fokus er at tænke på den måde, du føler, og det har aldrig tilsluttet eksisterende virkelighed. Få ydre fokuseret så hurtigt som muligt med fysisk eller objektive mental aktivitet, der forbinder dig til neocortex, når du ender self-fokuserede. Self-fokus er det modsatte af at overleve i nu, fordi selv-fokus tænker om dine følelser, der ofte 'fortid'.

49.. Sådan oprettes forbindelse til aktuelle virkelighed og undslippe selv-fokus, tænke objektive følelser omkring de personer eller den kropslige ting omkring dig. Overveje eller tale med en anden person. Desuden hjælper det, når du føler dig selvbevidst, socialt stresset og fremmedgjort.

50.. Depression vil være det modsatte af overlevende i nuet. Tænker den måde, hvorpå du føler er forbi følelse igen spilles i at tænke 'som om' det er til stede.

disse navne som alle negative tanker.

51.. Se dine problemer i kontekst af tid per uge ud af din levetid, i form af støtte, som kunne være til rådighed fra familie eller venner, og i forhold til at udvikle karakter fra oplevelse af din fiasko.

52.. Medbring en paperback joke bog. Se bogen for i det mindst fem fulde minut, da depression truer. Depression vil ikke have dig til at opnå dette. Gør det alligevel.

53.. Laugh-højt i 2 minutter. Sindet ikke kender forskellen mellem at være glad og foregiver at være lykkelig. Glade følelser er produceret af glade tanker. De følelser er reelle selvom de ideer, der skabte dem var kunstige.

54.. Udskyde depression, så længe det er muligt at. "Det kommer, men jeg vil gøre mit øvelser først, før det er helt her. ' Eller: "Jeg vil altid kontrollere min e-mail først."

55.. På din krop, mens du ville tvinge motion at gøre rolig tænkning, tvinge naturlige følelser på den menneskelige hjerne. Dette aftryk i din hukommelse bank, når depression angriber en nyttig sensorisk mønster, som du kan få adgang. Hvis du ønsker at være lykkelig, du har først at få din hjerne til at gøre glad.

56.. Tillad plads til dine panikagtig følelser. De er virkelig skræmmende, men de er bare normale reaktioner understrege kemikalier, der er nøjagtig den samme i alle menneskelige anatomi. Lad dine tanker være på nogle vejrtrækning, når du hurtigt koncentrere din opmærksomhed, hvor de er. Bare simpelt. Kun let. Vejrtrækning behøver ikke at være ideel. Kun let. Ind og ud.

57.. Depression er ikke det virkelige liv. Det er en panik rum i sindet. Kommer tilbage fra din stress sted i det virkelige liv igen.

58.. Du skal lede din tankegang, ikke sammen med det; administrere stemninger kognitivt, ikke følge dem.

59.. Sig til dig selv. "Jeg vil ikke gå der." Hvordan man ikke gå der er hoved andetsteds i dine tanker. Din hjerne kan ikke følge to kæder af troede går i to retninger samtidigt. Det vil følge din aktuelle dominerende tanke.

60.. Det er muligt at vælge at leve efter det princip, at du vil acceptere noget andet valg end i de kommende år med din dag i visse produktiv måde, uanset hvor ydmyg, uanset hvor ivrig du føler.

61.. Der er energien af ​​god tænkning. Der er også mulighed for positive laver!

62.. Idéer er ikke virkelighed. De er værktøjer til at hjælpe dig gennem din dag. Vælg de rigtige værktøjer.

63.. Du er i stand til ikke altid vælge at være lykkelig. Det er muligt at altid vælge at være behageligt. Lykke er en følelse. Munterhed er på formål, rationel adfærd. At være lykkelig fundamentalt giver dig mulighed for glad.

Depression er blot en psykologisk tilstand, som er hovedsagelig karakteriseret ved nedtrykthed så Vide mere om www.mindtrainer.dk.


Depression