detectiv bucuresti

Preturi si tarife Detectiv particular

Toti Detectivii si investigatorii nostri sunt specialisti care detin pregatirea cea mai inalta in domeniu, expertiza necesara si experienta in structuri de securitate ale statului. Ei realizeaza mii de ore de investigatii si filaje in fiecare an. Baza noastra de clienti este foarte diversa, de la persoane fizice la cabinete de avocatura sau companii. Activitatile se pot desfasura local, national sau international in functie de scenariul fiecarui caz. Raspundem celor mai diversificate cerinte de informatii pentru persoane juridice si fizice, incepand cu servicii referitoare la cercetarea prealabila si pana la supravegherea operativa (filaj), rapoartele oferite beneficiarilor fiind concrete, cu date certe si probe foto, video si audio.

Servicii firme de detectiv privat

In epoca moderna, conceptul de securitate se refera atat la confidentialitatea si integritatea informatiilor, cat si la protejarea dientilor, angajatilor proprii si a valorilor companiilor, componente esentiale ale afacerii. Din aceasta perspectiva, securitatea trebuie privita ca o investitie ce mentine si permite dezvoltarea afacerilor, reducand costurile operational, deschizand noi oportunitati, dar si ca o investitie in protectia afacerii, prevenind eventualul cost generat de impactul negativ al unui incident de securitate. Concluziile acestora cu privire la securitate si, in special, la modul cum este privita de catre management investitia in securitate se incadreaza in cateva tipare.Oferim consultanta pe probleme privind asigurarea securitatii companiei dumneavoastra si solutii personalizate de securitate, in conformitate cu cerintele legale si garantate la standardele international de management si executie. Procesul de implementare presupune alegerea celui mai bun furnizor de servicii, avand in vedere atingerea nivelului de performanta si a costurilor stabilite prin proiectul elaborat de noi si agreat de dumneavoastra.

Pachetul contine de asemenea urmarirea persoanei vizate cu tehnica de ultima generatie. Acesta este indicat pentru urmarirea persoanelo ce se deplaseaza moderat, iar posibilitatea ca persoana urmarita sa isi dea seama este foarte scazuta. Al treilea pachet de Filaj Premium are un pret mai ridicat de 4500 de euro si consta de asemenea in urmarirea unei persoane cu aceleasi tehnici de urmarire moderne. La acest pachet sunt folosite mai multe echipe de filaj, principalul scop fiind acela de a acoperi intreaga operatiune. Aceasta supraveghere se poate dovedi a fi mult mai dificila de efectuat din cauza faptului ca trebuie luate mai multe masuri de precautie pentru a nu fi descoperiti de persoanele urmarite si de anturajul acestora, si totodata puteti obtine informatii legate de pret. Acestea sunt unele detalii in ceea ce priveste subiectul detectiv particular Bucuresti pret.

Caut detectiv din Bucuresti

Este recomandat ca beneficiarul sa isi aloce timpul necesar comunicarii fie telefonice fie prin prezenta la discutii si analizarea eficienta a probelor obtinute. Aceasta conditie se naste din dorinta detectivului de a nu se indrepta in directii care la un moment dat sa nu fie folositoare beneficiarului. Tarifele vor fi discutate, analizate si fixate de comun acord cu beneficiarul, iar ele trebuie sa reflecte realitatea si complexitatea fiecarei spete. Asigura-te ca detectivul particular este specializat in exact ceea ce ai nevoie. Evita angajarea unui detectiv particular care presteaza de toate pentru toti.

Servicii de Investigatii detectivi

Tarifele agentiilor de detectivi uneori nu sunt foarte ieftine dar la final voi veti fi cei castigati si veti avea toate dovezile necesare pentru a intenta un proces de divort si a pretinde ce vi se cuvine. O investigatie profesionista necesita experienta si seriozitate in abordarea cazurilor ,logistica performanta si nu in ultimul rand detectivi foarte bine pregatiti profesional. Actiunile detectivilor nostri se bazeaza intotdeauna pe trei principii fundamentale si nedisociabile. Onorariul de succes consta intr-o suma fixa sau variabila stabilita pentru atingerea de catre AGENTIE a unui anumit rezultat. Onorariul de succes poate fi convenit impreuna cu BENEFICIARUL la data semnarii contractului. Birourile de detectivi Romania au inceput sa-si faca simtita prezenta printre micile afaceri de pe piata romaneasca.

Servicii detectiv particular Bucuresti

Onorariul poate suferi modificari in ambele sensuri in functie de particularitatile cazului si poate fi stabilit in urma unei discutii prealabile vis-a-vis de subiectul investigat. In functie de particularitatile cazului, se pot adauga cheltuieli de transport, cazare si diurna. Acest buget va fi compus din cheltuieli variabile, justificate in baza documentelor aferente. Toate aceste actiuni vor necesita un buget auxiliar care sa permita obtinerea reala a informatiilor fara ca acestea sa fie alterate deoarece nu ajuta cu nimic echipajul de detectivi si nici beneficiarul daca subiectul intra intr-un local si iese dupa un interval de timp in conditiile in care nu se stie ce a facut in acest interval de timp.

Pentru a face parte din echipa de detectivi este nevoie de o experienta de minim 4 ani in teren. Detectivii trebuie de asemenea sa detina cunostiinte juridice si economice. Calitatea de detectiv in echipa noastra ofera apartenenta la cel mai mare grup de anchete private. Pentru a vedea cat de devotati sunt angajatii am decis sa ii contactam sustinand ca suntem angajati ai unei firme concurente si ca dorim o colaborare de lunga durata in domeniul spionajului comercial. Cele mai grave situatii au fost cele ale unei secretare care dupa ce si-a negociat bine castigurile a acceptat sa monteze un dispozitiv de interceptare in biroul directorlui general. Fata a fost cu atat mai periculoasa, cu cat a incercat sa ne ofere si informatii pe care nu i-le cerusem si parea decisa sa produca cat mai multe prejudicii firmei.

Detectivul particular este, de fapt, un corespondent din domeniul privat al unui ofiter de politie sau dintr-un serviciu secret. in Romania, insa, inca mai functioneaza sistemul obez de cadre mostenit din perioada comunista, in care marea majoritate a ofiterilor din structurile de siguranta ale statului se ocupa de cu totul altceva sau in unele cazuri nu se ocupa cu absolut nimic. in imaginatia majoritatii romanilor detectivul particular din tara noastra este o persoana de cel putin 45-50 de ani, fost ofiter de politie sau serviciu secret, logica fiind faptul ca doar o persoana cu o experienta vasta intr-o structura de acest gen ar putea sa aiba succes in acest domeniu. Foarte multe persoane au parasit intr-adevar sistemul cu aceste grade, insa in domenii care nu au nici o legatura cu activitatea despre care vorbim, cum ar fi intendenta, radiolocatie, politie rutiera, jandarmerie, etc. si de foarte multe ori, fostii ofiteri deveniti detectivi.

Tag: Detectiv particular Bucuresti Detectiv particular Bucuresti pret Firma de detectivi