CXS Zomerborrel

Donderdag 27 juni 2013

Ga jij ontspannen op vakantie?


De zomer staat voor de deur! Kan jij het werk en je collega's met een gerust hart achterlaten en lekker ontspannen op vakantie gaan? Kunnen jouw projecten doorgaan in jouw afwezigheid en heb je je inbox opgeruimd?


Vermijd vakantiestress, leer onder het genot van een hapje en een drankje hoe je vanaf nu ook ontspannen je vakantie in kunt gaan!

CXS Zomerborrel

Thursday, Jun 27th, 3pm

570 Onderwijsboulevard

's-Hertogenbosch, NB

Parkeeradvies:

Transferium Vlijmenseweg


Programma

Snel aan de slag met Project Management. De heer Lussing, Manager I&A bij Haag Wonen en verantwoordelijk voor de implementatie van Project Server Plus, licht toe waarom Haag Wonen voor deze oplossing gekozen heeft en wat hun ervaringen tot nu toe zijn.


Sta je er weleens bij stil hoeveel (zinloze) email je dagelijks ontvangt? Michiel de Koning, Managing Consultant bij CXS neemt een kijkje met je over de horizon van project management. Denken buiten de gebaande paden, wat kan je nog meer doen om je projecten zo efficient mogelijk te laten verlopen?


15.00 uur Ontvangst

15.15 uur Project Server Plus

16.00 uur Pauze

16.15 uur Een kijkje over de horizon

17.00 uur Borrel

18.00 uur Einde programma

Een toast op een mooie zomer!

Aanmelden kan via je CXS contactpersoon. En neem gerust een introducé mee. We hopen samen met jou een toast te mogen uitbrengen op een mooie zomer.


Graag tot 27 juni!