mad online-take away

pizzaria-udbringning af mad

mad online-take away-mad ud af huset-pizzaria-udbringning af mad

Ifølge en undersøgelse foretaget af FDB Analyse oplever 38 procent af danskerne at føle sig overmætte efter aftensmaden minimum én gang om ugen. Bestille hurtig mad online er meget hurtigt og nemt. Det kan hænge sammen med, at vi ikke kan styre og regulere portionerne i forhold til vores sult. Udbringning af mad er meget nemt. Ifølge Per Brændgaard handler det om at komme i kontakt med de finere nuancer af sult.Take away bestilling gør det endnu hurtige og lettere at spare tid.

”Man skal lære at spise, når man er tilpas meget sulten. Lækker pizza fra det lokale pizzaria. Man kan bestille madonlinepå ét minut. Folk er så lidt i kontakt med deres krop, at de har et enten-eller-forhold til sult,” siger han. Udbringing af mad er en hurtig gennemvej til sulten.

Sådan gør du, hvis brødet ikke vil hæve. Skuffer dit brød dig? Bestil mad online, mad ud af huset, take-away og spar tid og penge. Er det blevet fladt og hårdt i stedet for hvælvet og luftigt? Klik ind på eat-buddy.dk bestil udbringing af mad fra et pizzeria nær dig og smid opskrifterne i skraldespanden.

Spis fast-food med god samvittighed. Bestil mad online og take-away. Pizza, pommes frites og kartoffelbåde kan spises, uden at fedtet driver i fremtiden. Pizzaria som benytter Flensted, Danmarks største leverandør af kartoffelprodukter, er allerede i gang med at afprøve projektets resultater i firmaets egen produktion. Det betyder, at man kan bestille mad ud af husetog udbringning af madmed god samvittighed.

Glem alt om at sulte dig selv med slankekure. Bestil din mad online, med et enkelt klik. »Hvis vi tvinger os til at spise mad, vi ikke kan lide, er der stor risiko for, at vi giver op og tager på igen,« siger ernæringsekspert Per Brændgaard. Spis derfor hvad du elsker, men i begrænsede mængder. Bestil udbringning af mad, take-away og mad ud af huset, hurtigt og nemt på www.eat-buddy.dk