The Avanti Group Security Fencing

Stal priser kan falle ytterligere hvis rupee styrker

The Avanti Group - Stal priser kan falle ytterligere hvis rupee styrker

Etter pris reduksjon av noen av de innenlandske stål selskaper tirsdag% 2C eksperter i bransjen er av den oppfatning at ytterligere reduksjon kan være på kort i første kvartal av gjeldende økonomisk år hvis rupee styrker ytterligere% 2C uten noen plukke opp i behov.

"Vi kan se ytterligere reduksjon i stål priser, hvis det er ingen uptick i etterspørselen. Det er også en indikasjon på at selskapene ikke er i stand til å holde på prishøyningen gjort i siste par månedene på grunn av svak etterspørsel% 2C" senior analytiker (metaller og gruvedrift) i Angel Broking% 2C Bhavesh Chavan sa.

Stål selskaper som JSW stål og Essar stål reduserte priser ved opp til Rs 7 % 2C500 i velg produkter tirsdag. Interessant nok% 2C innenlandske selskaper hadde økte priser i de første to månedene av kalender år for å beskytte deres margin på baksiden av økning i raw material kostnad.

Mr. Roy sa også at innenlandske stål selskaper kan face priser trykk på grunn av høyere import fra land, inkludert Kina% 2C, som har et overskudd kapasitet og derfor kan skyve for eksporten av stål produkter på grunn av svak etterspørsel miljø i den andre største økonomi.

På stål behovet% 2C Roy sa vil det trolig fortsatt være myk i kortsiktige% 2C påvirker prissetting strøm av stål Mills. Men% 2C statseide Rashtriya Ispat Nigam Ltd (RINL) har besluttet å øke prisene på grunn av sin lavt lagernivå.