IDEI DE VACANTA

Unde pleci vacanta asta?

Cu schiurile la purtator

Pana acum mi-a fost super frica sa pun schiurile in picioare de teama ca o sa alunec si o sa ma lovesc. Insa prima experienta de acest fel nu a fost nicidecum un care sa ma lase cu vanatai pentru o saptamana. Credeam ca o sa-mi ia o mie de ani pana sa reusesc sa stau pe schiuri, insa datorita unui instructor bun am avut posibilitatea sa invat rapid cum sta treaba si am capatat rapid incredere in mine, in schiuri si in zapada.


Poate faptul ca am avut posibilitatea sa beneficiez de indrumarea unui instructor bun care m-a invatat exercitii care in numai 4 zile de antrenament m-au ajutat sa zburd pe partie, nu altceva! Evident este foarte important ca atunci cand te urci pe schiuri pentru prima data sa ai alaturi de tine o fata prietenoasa care sa te indrume. Instructorul meu s-a dovedit a fi o persoana foarte calma, prietenoasa si mi-a transmis pasiunea sa pentru mersul pe schiuri. Cursurile nu m-au costat foarte mult si oricum banii pe care i-am platit chiar au meritat.


Mai mult decat atat, am gasit cazare foarte avantajoasa pe www.PensiuneBusteni.com si s-a dovedit a fi o vacanta foarte reusita. In prezent exista nenumarate posibilitati de a gasi cazare ieftina. Idee este sa iti aloci suficient timp sa cercetezi ofertele disponibile pe piata.