enfamilia.cat

Oci, cultura i reportatges per a tota la família

Que és enfamilia.cat?

En família és una pàgina web totalment gratuita per a totes les famílies de Barcelona que compta amb tres seccions destacades:  • Recomanacions (de restaurants, llibres, excursions, botigues de moda, espectacles per a nens i tota mena d'activitats de lleure per compartir en família).  • Reportatges (sobre temes d’interès per als pares com ara l'educació, la salut o la nutrició, i amb contribucions d'experts de primera línia).  • Agenda (un recull diari de les activitats interessants per a famílies que es fan a l'àrea de Barcelona: obres de teatre, concerts, exposicions...).Perquè som la web de referència a l'àrea de Barcelona per als pares i nens?

El lloc web s'actualitza amb continguts nous quatre cops per setmana perquè totes les famílies aprofitin totes les informacions que oferim.


Disposem de pàgina oficial a Facebook i Compte a Twitter, ambdós amb contingut actualitzat a dari.


A partir d'ara, ho sabràs totes les ofertes d'oci, de tots els consells per als més petits de la casa, de tots els restaurants d'interès, els millors llibres, les millors botigues de moda. Tot el tindràs a enfamilia.cat


Concurs Facebook/Twitter

Big image

Entre tots els seguidors de enfamilia.cat a Twitter ( @enfamiliacat) i Facebook (enfamiliacat) que facin RT de qualsevol publicació nostra i escriguin un tweet amb el hastag # enfamilia (en el cas de Twitter) o convidin a 15 amics a donar "m'agrada" a la pàgina oficial i comparteixin qualsevol estat nostre (en cas de Facebook) fins al proper 5 de desembre. Podran guanyar:  • 20 Entrades triples per als cinemes "Full Hd"
  • 10 Entrades triples per al musical "El Rei Leon"
  • 10 Entrades triples per al parc d'atraccions "Tibidabo"
  • 5 Dinars sans per a 4 persones al Restaurant Casa Danone


Participa!!