Stage bij Joulz

Infrastructuur & bouwkunde

Wat doet Joulz?

Joulz is een bedrijf dat zich richt op infrastructuren. Zij ontwerpen de energienetten, leggen ze aan en onderhouden ze voor hun opdrachtgevers. De grootste opdrachtgever is Stedin, maar zij werken ook voor bijvoorbeeld de HTM, RET en de gemeente.


Binnen Joulz zijn er veel takken. Je hebt de werkvoorbereiders die de opdrachten uitwerken tot uitvoerbare plannen, de uitvoerders die on site controleren of alles goed verloopt en daarachter staat de rest van het bedrijf (finance, tekenkamers, planners etc.) om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt!

Stage bij Joulz? Dat is toch geen bouwkunde?

Joulz is niet het eerste bedrijf waar je aan denkt bij een stage in de bouw. Het is namelijk een bedrijf dat zich richt op infra, maar dat betekent niet dat het bedrijf geen essentieel onderdeel is in de bouwkunde! Alles behalve.


Zonder Joulz zouden de gebouwen in de Randstad, delen van Zeeland, Limburg, Noord-Holland en Friesland geen gas en elektra hebben. Om te zorgen dat iedereen van deze nutsfaciliteiten voorzien is, werken zij rond en in het gebouw gedurende alle fases van het bouwproces.

Joulz. Specialist in infrastructuren.