La invención de Hugo

Judith Girona

Actors Principals

  • Asa Butterfield: Hugo Cabret
  • Chloe Moretz: Isabell
  • Sacha Baron Cohen: L'inspector de l'estació
  • Christopher Lee: Senyor Labisse
  • Ben Kingsley: Georges Méliès, " Papa Gorg"
  • Elen Mccrory: Mama Janne
  • Ray Winstone: Claude Cabret
  • Jude Law: Pare d'Hugo

Resum


La peli tracta sobre un nen, Hugo Cabret, el qual perd al seu pare en un incendi, un rellotger, i és obligat a viure amb el seu oncle que s'encarrega de controlar el rellotge d'una estació de tren.Però l'Hugo i el seu pare havien estat arreglant un autòmat, i ell ha de robar peces per completar la seva reparació. Un dia roba una peça d'una botiga de joguines de l'estació de tren, i l'amo, en adonar se'n, el castiga i li pren la llibreta on Hugo tenia totes les instruccions i materials necessaris per reparar l'autòmat. Tot seguit, l'Hugo busca una manera de solucionar-ho. Una nena que viu amb l'amo de la botiga i la seva dona l'ajuda a recuperar la llibreta. Hugo comença a treballar per al senyor de la botiga per poder recuperar la seva llibreta, però un dia ell i la seva amiga s'assabenten de qui és l'amo de la botiga en realitat: George Méliès, que es creia que era mort. Segueix amb la reparació de l'autòmat, i el retrobament de Méliès amb el seu trist passat, a l'haver perdut la fama. Hugo s'enfronta a diversos problemes durant la peli, com ara al seu oncle borratxo o amb l'inspector que s'encarrega de portar nens orfes a l'orfenat.

Història del Cinema

El Hombre Mosca ... Escena del Reloj (Harold Lloyd)

Música

Autor

L'autor de la música es Howard Shore, va nàixer el 18 d'octubre de 1946 és un compositor de cinema, guanyador de tres oscars per la trilogia de El Senyor dels Anells.

Característiques

Aconsegueixen crear un clima de misteri, de terror o d'alegria, amb una música ràpida quan persegueixen a l'Hugo, o de il·lusió quan veuen els dibuixos que hi havia a la capsa.

Temes principals

El tema principal de la pel·lícula és aquest:

Yudi

Tema Principal by Yudi

Analisis d'una sequencia

és la sequencia final, l'origen de la música no apareix en la imatge, és música d'exterior, la música, es tranquila amb sensació de final ja que es tracta del final.
Hugo Cabret: Plano Secuencia Final

Pel·lícula

La Invencion De Hugo Pelicula Completa En Español

Critica i valoració personal

A mi m'ha agradat la pel·lícula perquè és una pel·lícula d'aventures i és divertida, la meva part preferida es quan descobreixen qui es el Papa George, crec que es el moment en que se li dona més protagonisme a un senyor que es creia desaparegut, i ell també so creia.