MobiLes

Verkrijgbaar voor iOS en Android

MobiLes

MobiLes maakt het mogelijk om een quiz, een instructie of een compleet lesprogramma te maken op een mobiel apparaat. Met een smartphone of een tablet computer kun je lessen samenstellen van concept tot eindresultaat.

Mobiles Promotiefilm

Leren EN lesgeven!

Stel je geeft schoolkinderen les in veilig verkeer. Met je smartphone ga je op pad om foto's te maken van verkeerssituaties in jouw gemeente. Die zet je ter plekke in een quiz en je spreekt daarbij vragen in. De kinderen kunnen daarna deze les op hun eigen telefoon of tablet spelen. De herkenbare situaties maken deze les uniek.

Zo werkt het:

Praktijkvoorbeelden

Je hebt tijdens je vakantie een leuk meisje ontmoet en je wilt dat ze ook eens bij jou op bezoek komt. Dan is het wel makkelijk als ze een paar woordjes nederlands spreekt. Maak foto's van objecten, locaties en situaties en spreek de juiste beschrijving in. En ze kan waar dan ook ter wereld jouw les volgen.


Je kunt ook een stap-voor-stap instructieles maken. Je kunt hierbij foto's, teksten en audiofragmenten gebruiken. Zo kan een kok recepten delen en iedereen kan de gerechten thuis maken. Met de ingebouwde klok hoef je niet eens het scherm met je vieze vingers aan te raken. Lekker en makkelijk!


We kunnen zo ontelbare voorbeelden geven en via de MobiLes applicatie kun je ook al vele standaard templates vinden. Maar uiteindelijk heb jij de touwtjes in handen.

TwiLite

De slogan van TwiLite is al jaren “gespecialiseerd in veelzijdigheid”. Dat houdt in dat TwiLite diensten levert op het gebied van audiovisuele productie, grafisch ontwerp, DTP, webdesign en de combinatie van multimediale disciplines. TwiLite begon in 1996 als VOF maar als No Budget Productions hebben Reindert en Mark al sinds eind jaren ’80 gewerkt aan uiteenlopende producties. Van interactieve spellen bij McDonalds’ tot Nigeriaanse speelfilms…

MobiLes: Wat heb jij vandaag geleerd?