'Heleboel!'

Shop- & Speelplezier voor iedereen van 0 tot 4

Leuk dat je erbij was!

Zaterdag 21 mei jl. vond de eerste editie van Heleboel! plaats. We hopen dat je ook een plezierige ochtend met je kind(eren) hebt gehad en je het bezoek de moeite waard vond.


Wat hebben we veel blije gezichten zien in de 'Kidszone'. Met dank aan Speelotheek Ondersteboven (http://www.speelotheekondersteboven.nl) was er een Heleboel! te spelen. Ook werd er actief gekleurd en geknutseld. De mama's en papa's konden lekker lezen in de Ouders van nu Leeslounge, shoppen op de markt met leuke nieuwe en tweedehands baby- en peuterspullen en ontspannen een kopje koffie drinken.

We horen graag jouw mening

De organisatie achter Heleboel! gaat nu met zwangerschapsverlof maar... belooft weer terug te komen met een 2e editie van Heleboel! Met nog meer leuke kraampjes, een uitgebreid nieuw en tweedehands aanbod en uiteraard weer veel vermaak voor de kinderen. We hebben inmiddels al aanmeldingen van mooi kindermeubilair, speelgoed en kleding en blijven ons best doen nog meer bijzondere artikelen voor kinderen op onze markt te kunnen presenteren. Met als doel dat jij tijdens Heleboel! op 1 plek kunt shoppen en relaxen terwijl de kinderen zich goed vermaken.


Via onze Facebook pagina www.facebook.com/Heleboel brengen we je op de hoogte wanneer de 2e editie plaats zal vinden.


Om ervoor te zorgen dat de volgende editie nog beter aansluit bij jouw wensen, willen we je graag vragen onze (korte) enquete in te vullen.


Klik op deze link om naar de enquete pagina te gaan.

The WINNER is...

Als je bij binnenkomst je e-mailadres hebt achtergelaten maakte je kans op het Heleboel! - Lees & Relaxpakket.

Inmiddels is de winnares bekend en zijn we blij te kunnen aankondigen dat mevrouw Stroop uit Amersfoort het pakket gewonnen heeft. Gefeliciteerd!

Organisatie

De organisatie van Heleboel! is in handen van Sefton Events & Advies; een event-marketingbureau gespecialiseerd in praktisch en effectief marketingadvies alsmede de organisatie van events.


E-mail:

sefton-events@outlook.com

Facebook:

www.facebook.com/Heleboel

Telefoon:

06 55 4 55 908