Puolari2014

Viime hetken muistutus huhtikuun lähijaksoa varten

HEKS2-asiaa vielä

Kiitos mukavista HEKS2-sessioista. Skype ja Hangout toimivat moitteettomasti - tosin Ismon kanssa emme saaneet ääntä kuuluviin, joten johtavina teknisinä ihmeinä katsoimme toisiamme Hangoutista ja puhelimesta tuli ääni :) ja saimme asiat hoidettua!

Nyt pyydän teitä vielä omaan HEKS-suunnitelmaanne Google Drivessä tekemään asiaan kuuluvat päivitykset, jotta sitten taasen HEKS3-keskustelussa siihen palaaminen on ajantasaista. Eli tarkistakaa tavoitteenne ja mitä olette itsellenne luvanneet tehdä niin kevään kuin syksyn aikana!

Arvioinnin työkalupakistoa laajentamaan ja ohjauksellisia tilanteita pohtimaan

Kuten varmaan muistat, lähijaksolla käsitellään niin ohjausta kuin arviointia! Siksi tuo mukanasi jokin arvioinnin väline, jota käytät arvioidessasi oppimista ja osaamistasi. Se voi olla arviointimatriisi, koe, portfolio, ryhmätentti, verkkosovellus....

Mieti myös jokin kiperä ohjauksellinen tilanne, jota haluaisit eritellä kollegoiden kanssa. Kerää ajatuksesi sen suhteen kokoon, jotta voit sen napakasti kollegoillesi kertoa.

Ensimmäiset PITS-arvioinnit kehiin!

Muistakaa myös tehdä pienryhmäarviointinne PITS-tavoitteidenne suunnassa - miten on mennyt - pohtien yksilö- ja ryhmätasolla, miksi juuri niin ja millaisia mahdollisia korjausliikkeitä aiotte tehdä, jotta toimintanne edesauttaa opekoulutuksen tavoitteiden saavuttamista.
Big image

OPS 3.4 lukupiirin tuotoksen loppukiteymät

Muistattehan, että lopussa piti olla jokaisen ulostulo sen suhteen, että miltä nyt näyttäytyy pedagoginen käyttäteoriasi! Tähän palataan niin opetusharjoittelun suuren kokonaisuuden suunnittelun aikana kuin itse opetusharjoittelusessioissa, olkoon se sitten esim. ohjauksellinen tilanne TOPissa tai opetustilanne luokassa. Unohtaa ei sovi, että erittelemme sitä taasen HEKS3-keskustelussa syys-talvella.