Intensive Online

Fase 2

Big image

Lieve cursist,

Hier is jouw derde e-mail voor de Intensive online! Nu we het verleden achter ons hebben gelaten, richten we onze blik op de toekomst. Het is tijd om vooruit te kijken en met onze diepste verlangens aan de slag te gaan. De komende twee weken staan volledig in het teken van jouw droom en zijn daarom gekoppeld aan de code Verlangen. Meer hierover deel ik vanavond in de webcast. Zorg dat je erbij bent, dan geven we samen het startsignaal van de nieuwe fase!


Ik wens je heel veel succes en plezier voor deze tweede fase. Tot over een paar uur!


Van hart tot hart,


Janosh

Daar gaan we dan!

Ben je er klaar voor? De volgende stap naar het leven waar je van droomt? Vanavond zal Janosh de aftrap geven met een nieuwe live webcast, waarin hij uitleg geeft over wat jou de komende weken te wachten staat. De webcast kun je bekijken op de startpagina van fase 2. Om daar te komen, doe je het volgende:


  1. Ga naar de website www.janoshonline.nl
  2. Klik in het hoofdmenu op Inloggen.
  3. Kies Fase 2 en vul je wachtwoord in.
  4. Ga door naar de startpagina.


Van daaruit wijst alles zich vanzelf. Telkens als de volgende fase aanbreekt, ontvang je op de dag van de webcast een e-mail met het nieuwe wachtwoord (het oude wachtwoord is dan niet meer bruikbaar).


Kun je vanavond niet deelnemen aan de webcast, plan dan voor jezelf een moment om de herhaling te bekijken.

Wachtwoord fase 2: 442219

Dit wachtwoord is geldig t/m 9 februari 2015.

iPad of tablet?

Gebruik jij een iPad of tablet, neem dan het volgende in acht:


Het is bekend dat de webcast niet correct wordt weergegeven op iPads en tablets. Dit komt omdat de player op de website gebruikt maakt van Flash, een stuurprogramma om video's en bewegende beelden te tonen. Om deze reden adviseren wij om Google Chrome te installeren. Deze webbrowser is gratis te downloaden en update automatisch de laatste versie van Adobe Flash Player.


Voor support bij de webcast, kun je onderaan de startpagina doorklikken naar een hulppagina.

Contact

Mocht je problemen hebben met inloggen, dan kun je ons doordeweeks tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken via +31(0)226 343 014.