Programul rabla centrale

Posibilitatea de a cumpara centrale termice in rate

O noutate pe care nu o cunoaste fiecare o reprezinta asa numitii peleti, care se fabrica in mod asemanator cu cel al brichetelor din lemn, adica prin presarea reziduurilor lemnoase (rumegus si talas), fara nici un fel de aglutinare sub presiune mare. La ora actuala apar insa producatori care adauga in peleti aglutinanti biologici pentru o stabilitate mai mare, mai ales pentru transportul pneumatic. Acesti peleti pot fi arsi dar este necesar sa se ia in considerare un continut mai mare de cenusa si o ardere incompleta. in arzatoarele fabricate de firma noastra se pot arde acesti peleti, camera de ardere a arzatorului trebuie insa curatata o data pe zi. in cazul arderii unor peleti de calitate fara aglutinanti si scoarta efectuam curatarea camerei de ardere a arzatorului o data la 7 pana la 30 de zile.

Sunt eficiente aceste boilere termoelectrice Sibiu?

In cazul existentei unei surse permanente de apa se poate instala in varianta de montaj cu vas de expansiune cu membrana (inchis), serpentina de racire, supapa termica si supapa de siguranta; utilizarea unor echipamente de tip hidrofor conditioneaza montarea obligatorie a unui vas de expansiune deschis si supapa de siguranta; Termostatul de siguranta conditioneaza oprirea cazanului la atingerea temperaturii de 95 grade C, in cazul in care termostatul de reglaj nu a functionat. Acest sistem se declanseaza la atingerea temperaturii de 95 98 grade C, prin intermediul supapei termice cu comanda termostatica. Este de remarcat faptul ca acest sistem protejeaza cazanul si in cazul intreruperilor accidentale de curent electric.

Boilerul beneficiaza de o captuseala izolanta, care protejeaza aparatul si pastreaza temperatura ridicata a apei din rezervor. Boilerele pot fii aparate presurizate, cu o supapa de siguranta, respectiv, nepresurizate. Un boiler incalzeste si mentine apa la o temperatura anume, apeland la un element de incalzire si un termostat in cazul boiler-ului electric, totul in conditiile unui consum redus de energie electrica. Datorita presiunii, apa calda poate fi folosita si in alta incapere decat cea in care se afla montat boilerul . Astfel, la cumpararea unui astfel de aparat, destinat incalzirii apei calde menajere, este important sa tii cont de capacitatea de stocare a apei, de puterea boilerului, de temperatura de lucru maxima, de presiunea de lucru maxima, eventual de marca, de tipul montarii (verticala sau orizontala), dar si de pret.

Posibilitatea de a cumpara centrale termice in rate

Aceste boilere pot fi legate la centrale termice, panouri solare si pompe de caldura. Modelele de boilere pot fi cu o singura serpentina cu dubla serpentina sau tripla serpentina insa trebuie stiut ca aceste boilere pot face apa calda si cu ajutorul rezistentei electrice. Boilerele sunt solutii de preparare a apei calde menajere, pe care o folosim in general la baie si bucatarie.Un instant poate asigura apa calda de care aveti nevoie intr-un flux continuu, fara intreruperi si fara scaderi de temperatura. In plus, acest dispozitiv va ajuta sa economisiti resurse de bani. Modul in care folosim apa si energia in imobilele noastre trebuie sa ne preocupe pe fiecare. Se pune din ce in ce mai mult accent pe economisire, eliminarea risipei si a pierderilor. Boilerul este un aparat destinat incalzirii apei calde menajere.Un boiler are forma unui rezervor, confectionat din otel sau otel aliat,in care este depozitata apa calda menajera(ACM),incalzita,provenita din instalatia de apa rece a locuintei.

boilere electrice Sibiu o metoda eficienta de incalzire

Exploatare confortabila: autonomie de ardere 3-5 zile, fata de 3-4 ore la cazanele clasice sau 8-10 ore la Cazane cu gazeificare ; intretinere (curatare) mai usoara decat cazanele pe lemne Cazanele pe peleti: in general sunt cazane pe combustibil solid clasice (fara gazeificare) la care se monteaza un arzator pe peleti si un buncar (rezervor) de peleti. Exista modele de cazane clasice cu kit de transformare reversibil (usa dubla) care permit trecerea rapida de pe peleti pe lemne si invers, fara a fi necesara demontarea arzatorului. Confortul in exploatare si costurile cu combustibilul sunt apropiate de cele ale gazului. Termosemineele pe peleti sunt centrale termice pe peleti complet echipate (pompa, vas de expansiune, termostate,presostate etc). Incalzesc prin radiatie camera in care sunt montate, iar restul camerelor prin circuitul de radiatoare la care se conecteaza

Magazin centrale termice eficiente pentru incalzire

O centrala termica este o instalatie pentru producerea caldurii, care apoi se distribuie printr-un agent termic fluid (apa, abur, aer cald). O centrala termica este prevazuta cu una sau mai multe instalatii de cazan, in focarul carora se arde un combustibil. Centralele termice traditionale au o temperatura a gazelor evacuate pe cos de aproximativ 150 grade C. Centralele termice cu condensare au un schimbator de caldura care raceste gazele de ardere pana la temperatura de 45-50 grade C, punct la care vaporii de apa condenseaza si astfel se recupereaza energia care se pierde prin cos. Aceasta cantitate de caldura suplimentara duce randamentul unei Centrale termice in condensatie pana la 109,8%. In acelasi timp, astfel utilizat, gazul de ardere are o reducere a emisiilor poluante cu pana la 80%, prin controlul eficient al amestecului aer gaz care reduce la minim excesul de aer, rezultand o emisie foarte scazuta de noxe.

Ar fi bine ca lemnul sa aiba o buna capacitate calorica. De asemenea, este obligatoriu ca lemnele sa fie foarte bine uscate, cu o umiditate mai mica decat 15- 20%. Atentie, nu se foloseste rumegus, si sunt interezisi peletii, brichestii sau reziduurile lemnoase! Cazanele cu conbustibili solizi reprezinta o solutie mai economica si mai ecologica decat consumul de gaze naturale. Se pot folosi lemne, peleti si brichete din rumegus, paie si alte resturi vegetale. Gazeificarea, nearzand in mod direct lemnele, ci utilizand gazele continute de acestea, permite o intrebuintare completa a combustibilului solid ceea ce inseamna un randament ridicat de combustie si un impact ambiental foarte slab datorita absentei in fum a elementelor nearse si a substantelor nocive. Functioneaza pe gazogen, permitand obtinerea unui rezultat termic maxim al combustiei lemnului, limitand emisia fumului si a substantelor poluante, a dispersiei de caldura si deci a costurilor.

Microcentralele electrice sunt destinate utilizarii in sisteme de incalzire centrala, utilizind apa calda, cu circulatie fortata. Ele prepara agentul termic, care cu ajutorul unei pompe de circulatie va fi distribuita la corpurile de incalzire. Astfel schimbul de caldura intre apa rece si pereti este mult mai rapid si mai eficient, iar depunerea calcarului este impiedicata. Consumul de energie electrica este substantial redus si optimizat datorita elementului incalzitor constituit din rezistenta din fibra de carbon (element ce reduce cu 40% necesarul de energie electrica pentru aceeasi temperatura dorita) si datorita posibilitatii de a folosi mai multe trepte de putere (470 W – 1220 W si 1470 W la functionare Plus).

Tag: boilere electrice Sibiu Centrale termice Sibiu Centrale termice pe gaz