X-Stream

Eindpresentatie!

Welke keuzes maak ik als cursist ten aanzien van de 21e eeuw?

A of C Cursist

De keuzes die ik heb als cursist in de 21e eeuw is dat ik een A of C cursist ben. Een A Cursist betekend dat je open staat voor nieuwe dingen en dat je zelf bepaald wanneer je je werk doet. Een C Cursist houdt zich wat in en heeft begeleiding nodig. Ik zelf vind dat er tussen inzit. Ik heb begeleiding nodig, maar ik kan ook met vrijheid werken.


Dit is de 21e eeuw en ik sta daar.

21e eeuw

In de 21e eeuw moet ik nog heel veel leren. Ik leer van mijn fouten en ik ben leergierig, In de 21e eeuw valt er veel te leren, omdat alles steeds aan het veranderen en verbeteren is.

Dit is de 21e eeuw en dit ben ik.

Hoe pas ik mij aan?

Ik houd de media goed in de gaten en ik weet hoe je met de computer om moet gaan. Zo werk ik met word, prezi, smore, en ga zo maar door.


Welke beslissingen ga ik vanaf nu nemen?

(Remixen, feedback,nieuwe werken/ leren enz.)

Ik denk vanaf nu veel meer over de beslissingen neem en ben er meer bewust van. Ik let op wat voor consequenties het zou kunnen hebben en waarom deze beslissing juist goed is voor mij.


Welke dilemma's ervaar ik ten aanzien van de 21e eeuw?

(Remixen, feedback,nieuwe werken/ leren enz.)

De dilemma's die ik ervaar in de 21e eeuw is dat alles aan het veranderen is. De leermethoden veranderen en de technologie verbeterd. De cursisten van de 21e eeuw zijn een soort van proefkonijnen. Het wordt eerst op ons getest om te kijken of het werkt voor de volgende generatie.


Welk besef is het meest bij me doorgedrongen ten aanzien van de 21e eeuw?

Het meeste wat bij mij is doorgedrongen ten aanzien van de 21e eeuw is dat alles verandert. En ook dat jij er zelf voor kiest om te doen wat je nu doet. Je bepaald zelf hoe je naar je werk/school/etc. gaat, daar ben jij verantwoordelijk voor.


Wat heeft me het meest verrast?

Wat mij het meest heeft verrast is dat er zoveel termen zijn. En dat er nog zoveel te leren is. Zo hebben we het gehad over wat nou eigenlijk motivatie inhoud, blauwdrukken feedback en het nieuwe werken/leren in de 21e eeuw.


Wat is mijn digitale identiteit?

Op het internet moet je er goed om denken wat je er op zet, omdat alles is terug te vinden. Ik zelf vind niet dat ik er foto's op heb staan waarvoor ik me zou moeten schamen. Het zijn foto's die laten zien wat voor persoon ik ben.