ZUMBA

Часови по Зумба, секој понеделник, среда, и петок во 20:00ч!

Придружи се на нашиот Зумба клуб!

Секој понеделник, среда и петок во 20:00ч се одржуваат часови по Зумба, по неверојатна цена, само 800 ден. месечно! Ве очекува многу забава, дружење, и лесен и брз начин до посакуваната фигура.


Ул. Арсо Мицков, 70

Тел: 076 221 124


Ве очекуваме! :)

Big image