PEL·LÍCULES FUTURISTES

Ciència ficció

RETORN AL FUTUR

És una pel·lícula de ciència ficció i comèdia de 1985 dirigida i escrita per Robert Zemeckis

L'adolescent Marty McFly és amic de Doc , un científic al que tots prenen per boig. Quan Doc crea una màquina per viatjar en el temps , un error fortuït fa que Marty arribi a 1955 , any en què els seus futurs pares encara no s'havien conegut. Després d'impedir la seva primera trobada , haurà d'aconseguir que es coneguin i es casin; en cas contrari , la seva existència no seria possible.
Regreso al futuro 1 tráiler en castellano

MATRIX

Matrix és una trilogia de pel·lícules de ciència ficció escrites i dirigides per les Germanes Wachowski. Consta de The Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) i The Matrix Revolutions (2003) La pel·lícula planteja que en el futur, gairebé tots els éssers humans han estat esclavitzats, després d'una dura guerra, per les màquines i les intel·ligències artificials creades. Els éssers humans són usats per les màquines per obtenir energia, i els pocs humans descendents dels que no van caure en les xarxes dels robots o que han estat alliberats de Matrix, viuen a la ciutat Zion. Des d'allà, una petita flota de naus es mou pel subsòl, entrant de forma clandestina a Matrix i tractant d'alliberar cada vegada a més persones connectades, buscant a aquells que intueixen que alguna cosa no és correcte en el il·lusori món en què viuen. Alguns dels capitans d'aquestes naus, com Morfeo (Laurence Fishburne), creuen que hi ha algú en Matrix que és L'Elegit, la persona que acabaria amb la guerra, amb les màquines, segons una antiga profecia. Morfeo es fixa en Neo (Keanu Reeves), un pirata informàtic que viu atrapat en Matrix sense saber-ho, creient que ell pot ser el triat.
Matrix trailer Español HD

TERMINATOR

És una pel·lícula americana de ciència ficció i acció de 1984 , dirigida per James Cameron , protagonitzada per Arnold Schwarzenegger , Linda Hamilton i Michael Biehn . Acció situada a Los Angeles , any 2029. Les màquines dominen el món. Els rebels que lluiten contra elles tenen com a líder a John Connor , un home que va néixer als anys vuitanta. Per acabar amb la rebel·lió, les màquines decideixen enviar al passat un robot -Terminator- la missió serà eliminar a Sarah Connor , la mare de John , i impedir així seu naixement.

S'han rodat 4 seqüeles : Terminator 2: el judici final ( 1991 ) , Terminator 3: la rebel·lió de les màquines ( 2003 ) Terminator Salvation ( 2009 ) ; i Terminator : Gènesi ( 2015 ) .
Terminator Genisys Movie - Official Trailer

STAR WARS

També coneguda en espanyol com La guerra de les galàxies, és una franquícia de mitjans pertanyent al gènere de l'òpera espacial èpica, Nota 1 concebuda pel nord-americà George Lucas , que ha estat el principal guionista, director i productor de la saga de pel·lícules amb la qual va iniciar la franquícia. La primera trilogia de Star Wars va començar amb la pel·lícula Una nova esperança , dirigida per Lucas i estrenada en cinemes el 1977 A aquesta li van seguir L'Imperi contraataca , llançada el 1980, i La tornada del Jedi estrenada el 1983 .

Star Wars Episodi VII El despertar de la força

Aproximadament uns trenta anys després de la Batalla d'Endor, la galàxia no ha pogut acabar amb la tirania i l'opressió. L'Aliança Rebel s'ha transformat en la Resistència, braç militar de la Nova República, que combat el Primer Orde, un grup marcial nascut i influenciat per les restes de l'Imperi Galàctic.[29][30]

En Poe Dameron, el millor pilot de la galàxia i de la Resistència, obté un fragment del mapa galàctic on es traça el camí per trobar en Luke, qui fa anys que està desaparegut. Immediatament, apareixen les forces del Primer Orde, liderades per en Kylo Ren i el capturen. No obstant això, aconsegueix donar el mapa al seu droideBB-8 perquè fugi amb ell...

STAR WARS: EPISODIO VII - EL DESPERTAR DE LA FUERZA - Tráiler en español HD
Prologo en castellano de La guerra de las galaxias CBS/FOX 1984