Persbericht

Persbericht: Nieuwe website voor FactoryShirts.nl


23/07/2014

Vanaf vandaag heeft www.FactoryShirts.nl een nieuw gezicht gekregen. De frisse, nieuwe website is vooral overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan de oude website.


De nieuwe website heeft een aangepaste vormgeving, een verbeterde zoekfunctie, en daarnaast zijn er ook verschillende nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. De website is uitgebreid met interessante informatie over het productie proces dat bij FactoryShirts gehanteerd wordt. Dit zorgt ervoor dat klanten weten wat er gebeurt op het moment dat ze een bestelling plaatsen bij FactoryShirts.


Klanten dachten mee

Natuurlijk is de nieuwe website van FactoryShirts.nl uitvoerig getest. Zo is het bijvoorbeeld nog gemakkelijker om een bestelling te plaatsen. Daarnaast hebben klanten hun mening gegeven over de gebruiksvriendelijkheid en structuur van de oude site. Mede door deze klantenervaringen is het mogelijk geweest voor FactoryShirts om de site drastisch te verbeteren.


FactoryShirts.nl

FactoryShirts wil de mogelijkheden van het Internet benutten om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met een assortiment dat varieert van T-shirts tot overhemden, en van fleece tot mutsen, er is op de website van FactoryShirts.nl genoeg keuze zodat klanten altijd iets kunnen vinden. De meeste klanten hun bestelling binnen 10-12 werkdagen al binnen, maar is het ook mogelijk om spoedorders te verwerken. Daarnaast heeft FactoryShirts.nl een ruime keuze als het om betalingsmogelijkheden gaat. Zo is het mogelijk om met PayPal, iDEAL, overboeking, en GiroPay te betalen.