interview

van: Jady, Amke, Mats, Nick, Julian. :) :)

het interview op de Heyhoef

We waren met met Jady Amke Mats Nick en Julian. We splitsten ons op, Mats Nick en Julian gingen samen interviewen en Jady en Amke.

Mats Nick en Julian hadden 16 mensen geïnterviewd,en Jady en Amke hadden 9 mensen geïnterviewd.

Wij met zijn alle deden het over buitenzwembaden en buitenspeelplaatsen voor kinderen van 10 jaar en ouder.

We hadden totaal 25 mensen geïnterviewd.

Voor buitenspeelplaatsen voor 10 jaar en ouder zeiden 24 mensen dat er meer buitenspeelplaatsenvoor kinderen van 10 jaar en ouder moesten komen en 1 iemand vond meer buitenspeelplaatsen voor kinderen van 10 jaar en ouder helemaal niet nodig.

Voor de zwembaden zeiden 24 mensen ja en 0 mensen nee en 3 mensen zeiden dat ze het niet wisten bij èèn bepaalde vraag. Sommigen mensen hadden geen tijd voor ons.

Sommige mensen wisten het niet omdat ze bijvoorbeeld nog geen kinderen van 10 jaar hadden bij de vraag vind u dat er meer buitenspeelplaatsen voor kinderen voor 10 jaar en ouder moeten komen. Bij de vraag `wilt u dat er meer buitenzwembaden moeten komen` zijde heel veel mensen ja omdat ze wel van buitenzwemmen houden. We kwamen een man tegen die in de dieren winkel werkt en hij zij als hij burgermeester was zal hij allen druks winkels zal sluiten en minder koffie café's neer zou zetten.