Dyman Associates

Insurance Group of Companies

Dyman Associates: Skydda Dig Fran Auto Forsakringsbedrageri

Top Tips för att köpa försäkring och vad till gör efter en två-bilolycka


Det finns olika sätt som konsumenterna kan falla offer för auto försäkring bedrägerier, inklusive olycka bedrägerier, försäkringsgivaren tricks och remiss bedrägeri. Oavsett om du ska köpa Bilförsäkringar eller på vägen, är det viktigt att veta hur du skyddar dig. För att hålla dig borta från problem, har vi sammanställt de viktigaste tips från Försäkringskassan Crime Bureau (NICB), North Dakota Department of Insurance, FraudGuides.com och Edmunds.com.När Du Köper Bilförsäkringar


-Vara försiktig med försäkring erbjudanden från dörr till dörr säljare, telefon som ringer eller oönskade Internet-annonser.


-Vara misstänksam om priset på försäkring verkar mycket lägre än tävlingen. Det kan vara en bluff, eller täckningen kan vara full av undantag som bara upptäcks när du behöver täckning.


-Kontakta din försäkring utrikesdepartementet för att kontrollera agenten och företaget är licensierade.


-Kontrollera företagets rating på Better Business Bureau.


-Göra säker "gratistjänster" inte är faktiskt gömda i din försäkring faktura.


-Fråga om försäkringsbolaget har köpt eller investerat i fordonet verkstäder; Detta är en röd flagga. Det är inte obligatoriskt att använda dem, och de kommer inte ge dig bättre service eller priser – i själva verket de kunde vara värre.


-Skydda din försäkring ID-nummer på samma sätt som du skulle ditt personnummer, eftersom när den är stulen, brottslingar kan använda den i en bluff.Under Körning


-Vara försiktig om en bil drar framför dig, tvingar dig att följa farligt nära. Du kan ställas in för en iscensatt olycka.


-Lita på dina instinkter. Om någon verkar förföljer du eller annars beter sig misstänkt, dra i den närmaste gas, brand eller polisstation eller andra "säker plats" som du ser.


-Bär en olycka nödsituation kit, eller åtminstone en engångskamera, i din bil.Efter En Två-Bilolycka


-Utbyta information med den person som kör fordonet, inklusive körkort, registrering av fordon och försäkringsbevis. Ta bilder av alla skador till båda bilarna.


-Räkna antalet personer i bilen. Få ett namn, adress och telefonnummer för var och en, inte bara föraren.


-Ringa polisen, och om möjligt ha dem komma till scenen. Få en polis rapport med officerens namn, även om skadan är minimal. Detta gör det svårare för en kriminell att skada bilen senare och försöka samla en större fordran. Observera att i städer där polisen sträcks tunn, polisen kanske inte kommer till en olycksplats såvida det inte finns skador rapporterats.


-Undvika människor som plötsligt visas på en olycksplats och prova att hänvisa dig till särskilda läkare eller advokater.


-Undvika människor som erbjuder snabba pengar för att fixa din bil.


-Försiktig med tow truck förare som rekommenderar en viss automatisk reparation anläggning utan att vara vara ombedd.


-Kräver detaljerad räkningar för reparationer eller medicinska tjänster. Hålla alla dina kvitton relaterade till olyckan.


-Se till att du få Original Equipment Manufacturer (OEM) delar på verkstaden.


-Vara försiktig med läkare som insisterar att du fil en personskada fordran efter en olycka, särskilt om du inte är skadad.


-Aldrig registrera tomma skadeanmälan former.