Newport International Group

Newport International Group Projects Tokyo Company: Festivaler Læsernes Tips, Anbefalinger Og Rejsevejledning

Læsere tilbyder rådgivning om festivaler rundt om i verden. Send os dine tips på New Zealand for chancen for at vinde en £500 rejsegavekort


Denne uges vinder anmeldelse


Mexico


Uger før dagen for døde i Mexico på November 2, bagerier og boder er fyldt med legetøj og død-tema slik som farverige sukker kranier og død tal formet fra marcipan. En af de mest bevægende observans er på øen Janitzio på søen Pátzcuaro. November 1, hvornår døde børn er husket, gøre kvinder deres vej til kirkegården efter midnat, lastet med kurve af føde, røgelse, orange blomster og tusinder af stearinlys, omdanne den lille kirkegård bag kirken i en glitrende udendørs katedral. Som kvinder og børn meditere på gravene og kirkeklokkerne vejafgift, begynde mændene langsom stabil chants, der fortsætter gennem natten.


Malcolm Watson af Berkshire vinder en £500 rejsegavekort fra Supertravel Ski.


Mere rådgivning fra læserne


Glastonbury


Er dette et trick-spørgsmål? Den bedste festival i verden har at være Glastonbury – ikke for de vigtigste faser du kan se på BBC, men for alle de andre interessante, eklektiske og nogle gange underlige handlinger foregår på tværs af den store site. Jeg tage aldrig mad som du kan prøve stor retter fra hele verden, selv om de vegetariske valgmuligheder er bedst. Jeg er stødt på store stjerner gør akustisk sæt i små telte før optræder på den vigtigste etape, den næste dag, og masser af mennesker har en stor tid.


Det eneste problem er at billetter til næste år er udsolgt, men der er andre måder. Jeg har arbejdet som frivillig på Glastonbury i de sidste 20 år og hvis du er DBS kontrolleret [for eventuelle kriminelle post eller barn sikkerhedsspørgsmål] og behørigt kvalificeret, medicinsk eller velfærd roller er muligheder, men svært at få. Ellers er der jobs spænder fra bemanding boder for at kuld plukning. Den bedste måde, dog skal udføre og væsen opfordres til at vises på Glastonbury-så få kreative.


Chris Allen, Buckinghamshire


På Glastonbury, jeg fulgt visse regler og vil opfordre andre til at gøre det samme:


1. Køb en anstændig hængelås.

2. Tag en anden, pay-som-du gå telefon i tilfælde af din smartphone løber ud.

3. download finde mit telt app-meget nyttig.

4. Tag din egen langvarige mad som priserne der er ublu.


Shane Weir, Flintshire


Senegal


Saint-Louis-tidligere koloniale hovedstad i Senegal – er vært for en international Jazz Festival i slutningen af maj/begyndelsen af juni hvert år. Musikerne kommer fra hele verden til at spille på al fresco spillesteder rundt omkring i byen – en Unesco World Heritage site – som er bygget på en ø ved mundingen af floden Senegal. Gamle koloniale bygninger med træbalkoner, lyse med glimt af pink hibiscus og bougainvillea, er maleriske i en falmet, nostalgisk måde. Fiskerbåde linje kajerne, lugten af røget fisk hænger i luften og musik er overalt.


Jane Sparrow, bad


Sverige


Jeg anbefaler Kirunafestivalen, en musikfestival afholdt i Kiruna, Nordsverige, i slutningen af juni. Min mand og jeg færdig med en tur i Sverige her, og var ikke klar over festivalen blev på (heller ikke vores rejsebureau). Afholdt i byens centrum, festivalen er familievenlige og tilbyder en chance for at blande med svenskerne og lytte til en bred vifte af musik fra pop gennem for at thrash rock. Gæster som bor på det lokale HOTEL, som ligger inden for området festival med sin øl og mad telte, er optaget gratis. Den øverste lov for os var Alcazar, som fik publikum dans i midnatssolen.


Janet Humphrey, Oxfordshire


Burma


Tilfældigvis var vi i Yangon under Thingyan, afholdes fire-dages nytår Vandfestival hvert år i Myanmar (Burma). Vi blev advaret vi ville blive våd, så vi iført let, hurtig tørring tøj – og bare så godt. Små børn, med glimt i øjnene og tilskyndet af deres mødre, tog stor glæde i iblødsætning os fra spande fyldt med vand. Der var ingen flugt.


De eneste mennesker undtaget var munke, nonner, gravide kvinder, politifolk, og ifølge avisen jeg læste, postbude, der arbejder i ferieperioden.


På City Hall var en stor scene med musik blaring proppet med studerende wielding slanger. Vognlæs af folk i kø for at køre forbi og få gennemblødt. Alle var i godt humør: en mand rystede os i hånden, ønskede os godt nytår og hældte vand ned min hals.


Senere, i Bangkok, var Nytårshilsen at være blevet overhældt med vand blandet med et hvidt pulver i en pasta.


Roy Messenger, London


Cheltenham


Wychwood Festival i Cheltenham er festival for mig. Væddeløbsbanen er den perfekte kulisse til denne populære festival, der vokser hvert år endnu bevaret sit venlige, personlige præg. Det er en sikker, sjov sted at tage familie, men også rock 'n' roll nok for den mest hærdede musik fans.


Der er quirky lille ekstramateriale såsom boblebad med udsigt over den store scene, en indisk barbering station, fødevarer fra hele verden og workshops for børn.


Wychwood er en smuk tilføjelse til Cheltenham, at skabe en platform for lokale musikere og kendte kunstnere og komikere.


Jeg ved festivaler bliver stadig dyrere – men hvis du besøger blot en, gør det dette.


Claire Sen, Gloucestershire