Hallo Zeist

City-newsbrief

Hallo Zeist

Hallo Holland! Deze week is City-news te gast in Midden-Nederland. De gemeente waar wij te gast zijn heeft zo’n 60.000 inwoners, wordt ook wel Slotstad genoemd en ligt in het bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bovendien maken wij een uitstapje naar een gemeente in de buurt. Hallo Zeist en Houten!

ATS Zeist

Zeist heeft een eigen autoboulevard die nog volop in ontwikkeling is. Eén van de bedrijven op dat nieuwe terrein is: ATS Zeist. Het bedrijf verkoopt nieuwe Toyota en Kia auto’s, maar occassions verkopen zij van alle merken. Tevens kun je hier met elke auto terecht voor een onderhoudsbeurt.

Expert

Vele Houtenaren zullen Ad Branger kennen. Hij is namelijk al jaren de eigenaar van de Expertwinkel in Houten. Hij vertelt ons over zijn winkel en de services die zij bieden o.a. in het inbouwen van apparatuur blinken zij uit.

Gold 4 You

In dit winkelcentrum zit juwelier Gold 4 You met een groot assortiment aan sieraden. Het is een ruime en overzichtelijke winkel met onder meer de modieuze en trendy sieradenmerken. U wordt er ontvangen door een jong en vakkundig team dat graag de tijd voor u neemt.

Pasen

En omdat het bijna Pasen is, gaat City-news eieren zoeken en konijnen knuffelen met twee kinderen uit Zeist.

Aflevering: Hallo Dronten

Vorig week was City-news in Dronten. Heeft u onze uitzending gemist? Geen nood, hieronder kunt u het in alle rust bekijken.
City-News Dronten S04 E29

Business-channel.nl

Kijk tevens iedere zondag naar onze Business-channel uitzending om 11.55 op RTL 7.