Nieuwsbrief

Administratiekantoor Schaafsma

Nieuwe dienst voor Schaafsma

Administratiekantoor Schaafsma heeft sinds kort een nieuwe dienst voor studenten, deze dienst wordt in deze nieuwsbrief toegelicht. Verder introduceren we een nieuwe werknemer en hebben we een speciale acties voor de lezers van deze nieuwsbrief.

Studentendienst

Om ervoor te zorgen dat studenten aan het eind van de maand niet in geldnood komen is het belangrijk om een goed overzicht te hebben van je inkomsten en uitgaven, te weten wat je grootste kostenposten zijn en waar je eventueel op zou kunnen minderen.Het concept wat administratiekantoor dan eventueel zou kunnen gaan aanbieden aan deze doelgroep, de studenten, zal er als volgt uit komen te zien:


Een ondersteunende dienst voor studenten die eenmalig of vaker voor een te nader bepalen bedrag geholpen kunnen worden met hun financiën op orde te krijgen, een helder beeld te krijgen van de inkomsten en uitgaven, het adviseren van een juist uitgavepatroon en het kijken op welke kostenposten er meer bespaard zou kunnen worden.

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Nicole van der Veen. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Groningen. Voor de nieuwe studentendienst van administratiekantoor Schaafsma, kwam er een vacature vrij voor de ondersteuning van de studenten. Dit sluit goed aan bij mijn studie MBO4 bedrijfsadministratie. Voor de studenten die gebruik willen maken van de dienst ben ik er om te ondersteunen.

Speciale aanbieding

Voor de lezers van deze nieuwsbrief is er een speciale korting op de nieuwe studentendienst. Voor de gehele maand januari geldt een korting van 15% op deze dienst.