Nieuwsbrief MaatNetwerk

January 2016

Big image

Beste Debbie

In deze nieuwsbrief staat uitleg over de nieuwste dienst van MaatNetwerk: Cursus omgaan met NAH. Bij deze cursus zit ook nog een winactie, die staat hieronder verder beschreven.

Cursus Omgaan met NAH

Een Niet-Aangeboren Hersenletsel kan zeer lastig zijn. Daarom wordt er ook veel hulp besteed aan mensen die dit hebben. Maar er wordt nauwelijks aandacht besteed aan de mensen in de omgeving van NAH-patiënten. Uit onderzoek is gebleken dat mensen uit de 'warme kring' van een NAH-patiënt problemen hebben met de omgang met NAH. Hiervoor heeft MaatNetwerk een cursus ontwikkelt die mensen helpt om met NAH om te gaan. Bij deze cursus leer je hoe een NAH-patiënt's gedrag veranderd en hoe je hiermee zo goed mogelijk om kunt gaan. hierdoor kun je het gedrag anticiperen en confrontaties voorkomen.
Big image

Actie

Iedereen die zich in de maand januari inschrijft voor de cursus 'Omgaan met NAH' maakt kans op een gratis cursus. Op 1 februari zal de winnaar op de site omgaanmetnahwordpresscom.wordpress.com/. De winnaar wordt ook via de mail op de hoogte gesteld.

Tips

- Op de website staan de cursusdata weergegeven, maar deze kunnen ook vol raken. Dus meld je zo snel mogelijk aan want vol=vol.

- Meld je aan voor 1 februari. Iedereen die zich aanmeld voor 1 februari maakt kans op een gratis cursus.

- Meld je nu aan op https://omgaanmetnahwordpresscom.wordpress.com

Met Vriendelijk Groet,


Edwin Top

Consultant MaatNetwerk

info@maatnetwerk.nl

Contactgegevens

Bezoekadres:

MaatNetwerk B.V.
Groeneweg 2B
7141 DS Groenlo.

info@maatnetwerk.nl


Webadressen:

MaatNetwerk.nl

omgaanmetnahwordpresscom.wordpress.com


Directeur:

Jan Hulshof
Telefoon: 06-10683738
Email: janhulshof@maatnetwerk.nl