BP Holdings Group Press Releases

Big image

BP lanserer første olje fra Kinnoull feltet i sentrale Nordsjøen


BP, er på vegne av Kinnoull feltet co venturers, glade for å kunngjøre oppstart av produksjon fra feltet Kinnoull i den sentrale delen av Nordsjøen. Kinnoull er bps syvende og siste store oppstrøms prosjekt oppstart i 2014.


Kinnoull reservoaret utviklet som en del av en bredere foryngelse av Andrew feltet er knyttet til bps Andrew plattformen, 230 kilometer øst for Aberdeen, og forventes å aktivere produksjon skal forlenges med ytterligere ti år.


For å få tilgang reservoaret, er en ny subsea system installert, sammen med en 700 tonn topside behandling modulen på Andrew plattformen. Produksjonen er nå gjennomført fra feltet Kinnoull Andrew plattformen via en 28 kilometer undervanns rørledning bunt-lengst slikt system i verden-for prosessering og videre eksport via Forties pipeline system (olje) og kattene pipeline system (gass).


Investeringen inkludert omfattende oppussing av Andrew plattform å forbedre sin integritet og driftseffektivitet.


Trevor Garlick, Regional direktør for bps Nordsjøen business sa: "50 år etter BP fikk sin første lisenser i Nordsjøen, en vellykket oppstart av Kinnoull demonstrerer våre fortsatt forpliktelse å maksimere utvinningen fra bassenget.


"Kombinasjonen av brownfield og greenfield utviklingsarbeid-gjennomføre materielle oppgraderinger, bedre påliteligheten av eksisterende anlegg og ettermontering nye fasiliteter på en eksisterende plattform-lagt betydelig til kompleksiteten i prosjektet. I kunne levere den, har vi gjennomført en av de mest utfordrende offshore prosjektene BP har foretatt i Nordsjøen."


"Når vi ser nå for å fortsette våre investeringer og møte utfordringene i et toughening marked, vi må også fortsette å forbedre effektiviteten og konkurranseevne av Nordsjøen virksomheten."


Produksjonen fra Andrew og Kinnoull er prognosen topp på over 50 000 fat oljeekvivalenter per dag, og er ventet å gjøre et betydelig bidrag til BP og forpliktelse til å vokse sine operative cash flow.


Lamar McKay, bps oppstrøms konsernsjef kommentert: "Kinnoull prosjektet er viktig å både Nordsjøen virksomhet og BP grundigere og er et klart eksempel på vår strategi i aksjon. Fremskritt i vår forståelse av reservoaret, distribusjon av det aller siste i UK subsea engineering ferdigheter og et større prosjekt å oppgradere og trygt å starte Andrew plattformen var viktige faktorer i denne vellykkede utvikling."


Rundt oppstod 90% av prosjektets investering i Storbritannia og på topp prosjektet opprettet sysselsetting for over 1000 mennesker i Storbritannia.


UK energiminister Matthew Hancock sa: "Kinnoull prosjektet er et godt eksempel på forplikter vist av regjeringen og offshore industrien å gjøre det meste av Nordsjøen gjenværende ressurser. Samarbeider er vi maksimere potensialet i våre nasjonale olje og gass-reserver, sikre både arbeidsplasser og energi rekvisita."


BP opererer og har en eierandel på 77.06% i Kinnoull, sammen med co venturer JX Nippon leting og produksjon (Storbritannia) Begrenset (22.94%). Andrew er operert av BP, med en eierandel på 62.75%, med co venturers JX Nippon (27.39%) og Talisman-Sinopec (9.86%)


Merknader til redaktører


BP i Nordsjøen:


• Nordsjøen er et viktig område for BP og det forventer å opprettholde en betydelig virksomhet her på lang sikt.


• Sammen med sin co venturers investerer BP over £7 milliarder i Nordsjøen de neste fem årene, inkludert i en rekke store prosjekter i sentrale Nordsjøen og Shetland.


• BP har en aktiv lete- og avgrensningsbrønner program i Nordsjøen, og annonsert i oktober Vorlich funnet i den sentrale delen av Nordsjøen.


• Fjorårets 27 licencing runden i Storbritannia var bps mest vellykkede siden 1990 har blitt tildelt lisenser i over 14 blokker.


• BP har så langt blitt tildelt sju lisens blokker over nordlige og sentrale Nordsjøen som en del av årets 28 lisensiering runde.


Andrew området utviklingsprosjekt


• Siden det startet produksjon i 1996, har bps Andrew plattformen behandlet og eksportert over 200 millioner fat olje og tilsvarende en ytterligere 40 millioner fat assosiert gass.


- Nye subsea system har følgende nøkkelkomponenter:

- Tre subsea trær over Kinnoull reservoaret for å kontrollere de nye produksjonsbrønnene.

- En samling manifold nederst Kinnoull rørledningssystemet, bolig ventiler for å avlede væsker langs bunt og måling for å samle produksjonsdata. Nærmeste til Andrew, bunt ender i rørledning slutten manifold som inneholder subsea isolasjon ventiler. Midtveis langs bunt er en tilknytning struktur for potensielle fremtidige utviklingen av oljefeltet Arundel.

- Ryggraden i subsea system er 28 km rørledning bunten, som bærer væsker Andrew-plattformen for prosessering. Gruppen inneholder 3 interne rør: en 3-tommers metanol linje, en 6-tommers gassledning heis og en isolert 14-tommers produksjonslinje. 28 km rørledningssystemet ble installert som fire separate 7km deler.

- Caisson, en 130 meter lang riser som inneholder alle rør å bære væsker og signaler mellom plattformen og havbunnen.


• Konstruksjon ble utført i Aberdeen ved JP Kenny og Wood Group Engineering. Over 2 millioner arbeidstimer ble brukt til å fullføre designarbeid. Viktige elementer ble fabrikkert og levert fra:


- Wick: Subsea 7 fabrikkert og lansert fire bunt seksjoner;

- Aberdeen: Enterprise fabrikkert rør spoler og tilhørende rør støtter strukturer for offshore oppkobling av nye modulen.

- Aberdeen: Wood Group PSN levert offshore konstruksjon;

- Aberdeen: Cape levert stillas, maleri, Brannvern og isolasjon for offshore hekte og endringer;

- Leeds: Cameron maskinert og samlet subsea trær;

- Aberdeen: Qedi leveres ferdigstilling støtte;

- Aberdeen: Subsea 7 subsea konstruksjon;

- Bristol: Vetco Gray produsert og testet subsea kontrollsystem;

- Invergordon: Isleburn fabrikkert stigerør Caisson og undervannsstrukturer;

- Newcastle: Duco produsert den 28km navle og Bel fabrikkert subsea ventilene;

- Hartlepool: Heerema bygget og oppdrag 700 tonn prosessen modulen.

- Aberdeen: Baker Hughes/Hydratight leverte lekkasje testing og flens ledelse;

- Aberdeen: Prosafe gitt flotel Safe Caledonia;

- Aberdeen: Isleburn leveres caisson riser fabrikasjon og loadout.


Ytterligere informasjon:


Navn: BP Nordsjøen pressekontor

Telefon: 01224 833056 / 07917 307430


Navn: BP pressekontor, London

Telefon: 020 7496 4076


Utsagn: forbehold uttalelse:


Denne pressemeldingen inneholder visse prognoser, anslag og andre fremtidsrettede uttalelser om bidrag av Kinnoull reservoaret med forlengelsen av produksjon; om toppen i produksjon fra Andrew og Kinnoull på over 50 000 fat oljeekvivalenter per dag; om produksjonen fra Andrew og Kinnoulls bidrag til BP og forpliktelse til å vokse sine operative cash flow og om bps tilstedeværelse, investeringer og aktiviteter i Nordsjøen. I sin natur omfatter fremtidsrettede utsagn risiko og usikkerhet fordi de er knyttet til hendelser og avhengig av omstendigheter som vil oppstå i fremtiden. Faktiske resultater kan avvike fra de uttrykt i slike uttalelser, avhengig av en rekke faktorer, inkludert fremtiden nivåer av industrien produktet; etterspørsel og priser; driftsproblemer; økonomiske og finansielle forhold generelt eller i ulike land og regioner. politisk stabilitet og økonomisk vekst i aktuelle områder av verden; endringer i lover og statlige regler; regelverket eller juridiske handlinger; valutakursendringer; tidsberegningen og volumet av raffineriet tillegg og avbrudd; tidspunktet for å bringe nye felt onstream; den timingen, quantum og visse avhendelser; utvikling og effektiv bruk og vedlikehold av ny teknologi; handlingene til konkurrenter, handelspartnere, kreditorer, ratingbyråene og andre. naturkatastrofer og ugunstige værforhold; endringer i public forventninger og andre endringer i virksomhetsforhold; kriger og terrorisme, cyber-angrep eller sabotasje; og andre faktorer dis "viktigste risikoer og usikkerheter" i våre børsen kunngjøring for perioden endte 30 juni 2014 og under "Risikofaktorer" i årsrapporten og Form 20-F 2013 som er arkivert med US Securities and Exchange Commission.