Nieuw! Sparen voor het erfgoed!

De interactieve manier van bezoeken

Stickers sparen

Beste Erfgoed liefhebber,


We hebben dit jaar een primeur! We hebben iets bedacht om het erfgoed regionaal onder de aandacht te brengen!

Een brochure die per periode thematisch wordt uitgebracht. Hierin worden verschillende erfgoeden van Groningen gepresenteerd en kan door middel van een stickerspaaractie aangevuld kan worden. Door de stickers te verzamelen worden ontbrekende stukken aangevuld tot een geheel. Tevens kunnen de stickers tot leven gebracht worden door middel van augmented reality. De stickers geven korting op het desbetreffende erfgoed.


De stickers kunnen verkregen worden bij bijvoorbeeld supermarkten, musea en andere derde partijen.


De brochures worden meerdere malen in het jaar uitgebracht en krijgen steeds een nieuw thema (scheepvaart, oorlog, kerken, historie etc.). Hierdoor worden alle erfgoedcategorieën in één jaar aangeboden in een kleine brochure.

Ruilmiddag Stickers!

De eerste Ruilmiddag is bekend!


Woensdag 28 januari is de eerste echte ruilmiddag waar je dubbele stickers kunt ruilen voor stickers die je nog niet hebt kunnen vinden! Dit vindt plaats in de martini toren om 1500. De entree is gratis maar let wel op Vol=Vol. Er worden op voorhand ook kaarten verkocht van €5,- ps. Dit bedrag gaat volledig naar erfgoedpartners Groningen en wij zorgen ervoor dat het weer goed terecht komt! Wil je dus zeker zijn van een plek in de Martini toren, koop dan snel een kaartje!

Contact

Erfgoedpartners
Lopende Diep 8
9712 NW Groningen
telefoon: (050) 313 00 52

Of stuur ons een e-mail!

erfgoed@partners.nl