Corliss Group Luxury Travel Agency

The Corliss Group Luxury Travel Agency: Hvordan unngå reise svindel

How to avoid travel scams


Hvis du har blitt tilbudt en stor avtale på cruise eller resort feriepakker, men du kan ikke synes å få alle detaljene med mindre du betaler selskapet første, du gjerne være behandling med en reise svindel.


BETAL NÅ, REISE SENERE... KANSKJE

Vanligvis vil ikke svindel operatører gi deg fullstendig informasjon skriftlig til etter at du har gitt dem en kredittkortnummer, sertifisert sjekk eller postanvisning. Når du får ytterligere informasjon, vil det være restriksjoner og betingelser som kan gjøre det dyrere eller umulig, å ta turen.


Selv får refusjon er noen ganger mulig, er det bedre å unngå å betale noe i første omgang. Mens det er eksterne muligheten at du går glipp av mye legitime, er sjansene du vil spare tid og penger i det lange løp.


For å unngå er et offer for svindel reise, gir ASTA (American Society for Travel Agents) følgende forslag når evaluere travel tilbyr:


Beholde en sunn dose skepsis. Svært skeptisk om uønsket e-post, postkort og telefon oppfordringer si du har valgt å motta en fantastisk ferie eller noe gratis. Vær spesielt forsiktig med firmaer krever du vente minst 60 dager til å ta turen.


Gjør hjemmeleksen din. Noen tilbud kan høres flott ut på overflaten, men Les den fine-print. Tilbudspriser innføre så mange krav og begrensninger, som svart ut datoer og følgesvenn avgifter, vil du aldri ha sjansen til å ta turen eller du vil ende opp med å betale mer enn hadde du gjort arrangementene på egen hånd eller brukt en ASTA reisebyrå.


Les hele artikkelen her