Kledingactie weeshuis Kenia

Breng tot 18 september je kleding naar school!

Weeshuis Kienie West

Voor weeshuis Kienie West in Nyeri (Kenia) is er een inzameling van kleding en huishoudelijk textiel. De opbrengst wordt gebruikt om een weeshuis te bouwen. Hier kunnen 40 kinderen veilig wonen en naar school gaan. Om dit mogelijk te maken hoef je alleen maar de kledingkast op te ruimen. Neem alle kleding die je niet meer nodig hebt mee. Uiteraard ook van de rest van je gezin! Hiernaast rechts zie je het huidige weeshuis.


De opbrengst gaat naar Stichting Jambo Hakuna Matata


Welke spullen kan ik meenemen?

  • Kleding (bruikbaar)
  • Huishoudelijk textiel (handdoeken, lakens) GEEN dekbedden en kussens
  • Tassen
  • Riemen
  • Schoenen in paren bij elkaar gebonden

Verpak de kleding in een plastic vuilniszak en lever hem af vóór 18 september in de fietsenkelder Sophianum Gulpen. Adres: Landsraderweg 3, 6271NT Gulpen

Stichting JHM

Jambo Hakuna Matata is een stichting die zich inzet om Wonen, Onderwijs en Zorg te verbeteren in Nyeri Kenia. Zij doen dit door het bouwen van scholen, weeshuizen en klinieken. Alle projecten worden in nauwe samenwerking met de lokale bevolking opgezet en gedragen. De stichting is gevestigd in de gemeente Eijsden-Margraten en bestaat uit een groot team van gedreven vrijwilligers. Help JHM en neem je kleding mee: voor jouw een kleine moeite voor de kinderen in Kenia een groot plezier!

Humana: draag met jouw gedraagde kleding bij aan ontwikkelingshulp