ANALITZA UNA CANÇÓ

Pablo Alborán-Te he echado de menos

"Pablo Alborán- Te trobat a faltar"

Membres:

Pablo Alborán ( guitarra acústica i veu ) Antonio Portillo " Porty " ( guitarres acústiques ) 41 Luis Guerreiro ( guitarra portuguesa ) Juan Carlos Jimenez ( guitarres acústica , mandolines , dobro i cors ) Antoni de Haro ( guitarra , baix i cors ) Guillermo Berlanga ( stell guitar , mandolines i dobro ) José Luis Lopez ( violoncel ) Jorge García ( bateria i percussions ) Carminho ( veu i col·laboració del tema « Perdona » , versió en portuguès i espanyol ) Diana Navarro ( veu i col·laboració del tema « Només tu » )

Gènere, qui va compositar la cançó:

Flamenc, pop, balada, versió, estudi, oficial. La cançó va ser compositada per el propi Pablo Alborán.

Data de la cançó:

Març, 2012

Premis:

Premios 40 Principales, Neox Fan Awards.
Big image

De que tracta:

Troba a faltar a la seva ex parella, intenta recordar tots el moments que van pasar junts, diu que somia de tenirla al seu costat un altre cop.

Videoclip:

No a veure amb la lletra, está al seu estudi fabrican juguines, i un robot que el representa a ell, hi han fotos de la seva ex parella, está obsesionat amb ella.

Tempo, Dinàmiques, Veu:

El tempo és mig, la dinàmica és normal, hi han canvis de més a menys i va jugant amb això. La veu és masculina greu, és molt suau, amb tacte, i cuidadosa.

Forma musical:

Identifico 2 temes, el estribillo apareix 5 vegades, hi ha una introducció breu de 17 segons, hi ha un final musical i és basa en el mateix que a la introducció. Comença amb la guitarra, A, B, solo de guitarra, A, B,

Comentari Crític:

T'he trobat a faltar és un senzill de Latin Grammy nominat cantant espanyol Pablo Alborán, del seu àlbum en viu en actústic. Va ser llançat el 28 de febrer de 2012 com yna descàrrega digital a Espanya.

Comentari Personal:

Aquesta cançó la vaig agafar perquè m'agrada la manera qué te d'espressar-se de mostrar els seus sentiments, de pensar, la actitud, i el videoclib és original, els alti alts, Pablo Alborán es mostra independet per al meu gust sobre la seva ex parella i intenta ser fort davant la situació que está pasan, tot i que li costa molt el ho intenta.

Pàgines web consultades:

Consultades per a Pablo Alboran:

Aqui vaig buscar més informació d'ell: http://ca.wikipedia.org/wiki/Pablo_Albor%C3%A1n

Aqui vaig buscar els premis que te:

http://es.wikipedia.org/wiki/Anexo:Discograf%C3%ADa_de_Pablo_Albor%C3%A1n

Aqui vaig buscar la lletra: http://letras.com/pablo-alboran/1957795/

Aqui vaig buscar informació sobre ell: http://pabloalboran.es/

Aqui vaig veure el video official: https://www.youtube.com/watch?v=cSUEFDZ3p3k