Routeplanner voor Tarieven

PROJECT: Waarde Na(ar) Werk.

Waardegedreven Interveniëren.

Deze digitale hand-out hoort bij de werkwijze 'Waarde Na(ar) Werk'. Ik zette dit experiment in de winter van 2018 op, omdat ik er achter kwam dat het voor sommige klussen (zoals adviesgesprekken en creatieve sessies) lastig was om vooraf de waarde te bepalen.


Natuurlijk kan ik gewoon een tarief neerleggen, omdat de opdrachtgever en ik al beiden de tijdinvestering en energie leveren. Maar materiële waarde toekennen aan het inhoudelijke proces is een essentieel onderdeel van het geheel. Dus maak ik het in veel gevallen inclusief.


Maar hoe bepaal je met elkaar het juiste tarief? De juiste materiële waarde? Hoe zorg je ervoor dat ook dat stukje energie geeft en nog meer voldoening brengt aan het hele proces? Kunnen delen is vaak de kern van een succesvol team, met inachtneming dat voor alle betrokkenen ook de persoonlijke grenzen gezien en erkend worden.

Daarom vind je hier een paar tips & tricks die kunnen helpen!

CONTACT

Als je iets wilt vragen, weten, vertellen, suggereren of overleggen, kun je me via deze weg bereiken.

Contact

Ik word liever niet in hokjes geplakt, maar als je me een woord zou moeten toedichten zou 'groepsdynamicus' het dichtst in de buurt komen. Ik werk als processor kortdurend bij organisaties die zaken weer op de rit willen zetten. Meestal zijn dat mensen. Soms ook operationele dingen, wat dan ook weer op mensen aan komt. Daarnaast vertel ik verhalen op een podium. Oh, en ik co-schrijf een boek, dat bijna af is.